Zdar - svoju 156 mam nadovsetko, ale vymenil som recht vsetky ramena, tycky stab., pri kontrole samotného stab. bol OK, vymenil som komplet servo a ... klepe.Uz ma napadá len horne uloženie tlmicov, nemate niekto skusenosti či tomôže byť aj to. Je zaujimavé, že po výmene ramien bol kratku dobu kľud. Pomoc
20.07, 3. 1. 2008, odpovědětA klepe to stale pri prejazde nerovnosti,alebo ako? Pozrel by so este raz pre istotu ten stabilizator...cely,aj kosti,aj silentbloky tyce. Je to kovovy zvuk alebo tlmeny? Tazko sa to takto urcuje:))
22.35, 3. 1. 2008, odpovědětNo je to zvlastne nie je to kovové a neklepe to pri kazdej nerovnosti, skutocne si uvedomujem ze je to tak trochu problem, ale na stab, poukazuje asi to, ze priprejazde nerovnosti oboma prednými naraz - neklepne
20.21, 4. 1. 2008, odpovědětChlapi, rekl bych ze mam ten samý problém. Pri prejezdu urcitého typu nerovnosti mi zacne vepredu neco klepat, neni to kovovy zvuk a nekdy to klepe i velmi rychle za sebou... Spodni ramena nove, ted bylo auto na kontrole a rikali ze vsechno drzi perfektne a vule nikde:((( Takze to muze byt bud to ulozeni nebo vymackyne ty gumy stabilizacni tyce, jimnak uz opravdu nevim..... Kdyby nekdo zjistil cim to je ,napiste mi to sem, diky
11.25, 6. 1. 2008, odpovědětPánové 100% gumy na stabíku,já jsem vyměnil horní ramena,spodní ramena,kostice cca 12tis bez práce,sednu do toho a myslel jsem si že mě trefí,samo že to dělal stabík
11.35, 6. 1. 2008, odpověděttaky jsem měl problém s klepáním a v servise řikali,že je všechno ok..nakonec jsem zjistil,že mam utrženej silinblok na motoru..po výměně to pořád klepalo,ale míň a jinak a to dělali tyčky řízení,neboli axiální táhla řízení...a teď už je ticho :-)))
11.38, 6. 1. 2008, odpovědětpardon...dělaly tyčky :-)))
11.39, 6. 1. 2008, odpovědětTema gumama na stabiku, myslite ty gumy co drzi stabilizacni tyc na kterou jsou napojeny ty kostice?
12.33, 6. 1. 2008, odpovědětJeste k te predchozi otazce, kde se daji ty gumy koupit a co to priblizne stoji, diky
14.53, 6. 1. 2008, odpovědětCo to gumy ma Nora, ale vymenit, cista pakareň. Včera som menil žhaviče a bože moj... Tak ked sa zhodneme na gumach stab. potom ma standartne u autorizovaných oblbli.
15.43, 6. 1. 2008, odpovědětSamotný gumy na stabík nekoupíš jedině komplet se stabíkem tak okolo 3500,-kč,ale můžeš improvizovat,rozříznout a dát z jiného auta.Ale to je pořád do kola,stačí si přečíst starší odkazy na toto téma,čus
15.47, 6. 1. 2008, odpovědětkde jsi přišel na to, že samotné gumy stabilizátoru nekoupíš???
15.51, 6. 1. 2008, odpovědětNo,jelikož je to nerozebýratelný kus a řekli mi to ve dvou na sobě nezávislé prodejny a tak jsem to musel řešit tak že jsem jsi změřil průměr stabíku a podle toho jsem musel koupit nahradní mám zato že na Tipo.Už jeto teda před necelými 2ma roky,jestli se neco změnilo nebo mi kecali tak se omlouvám všem za kachnu kterou jsem sem vnesl,čus
16.02, 6. 1. 2008, odpovědětRozebíratelný to je,ale vrtačkou a rozbrusem
16.34, 6. 1. 2008, odpověděta to horne hlinikove rameno si menil da sa kupit len v celku ale mne to ukazuje ze ten cap je v cudu v tom ramene
20.22, 6. 1. 2008, odpovědětChlapi, uz jsem objednal ty gumy na tu stabilizacni tyc a ted bych potreboval vedet, jak tu tyc dostanu ven.... Mam 147 ale melo by to byt stejne jako u 156. Tak pokud uz to nekdo delal ,tak mi prosim poradte at se nedopustim nejakych chyb, pokud je to nekde na netu nafocene, tak odkaz, diky za rady
17.44, 7. 1. 2008, odpovědětZdravím, podobné klepání jsem měl taky, akorát vzadu. Bylo to zadní nápravnicí. Viz.příspěvek Zadní nápravnice. Možná to bude něco podobnýho...
20.51, 7. 1. 2008, odpovědětTakze chlapi, auto jsme zvedli a ta stabilizacni tyc byla uplne posunuta na stranu ridice, ty gumy uz jsou opravdu hotovy a na strane spolujezdce je dokonce praskla....... Ted uz cekam jen na gumy od Nory a dam vedet jak to dopadlo. Jo a jak rika nora to ulozeni ve kterym ty gumy jsou je opravdu rozebiratelny, sroubovak, kladivo, a po par ranach je to od sebe
21.46, 10. 1. 2008, odpovědětno ja som mal presne ten isty problem , a Gumicky som zohnal priamo v alfe v Ke , ( pri kerfure) jeden ks stal 160 sk. nemali to skladom ,ale asi o 2 hod, mi to tam doniesli, predava ich neaka firma priamo v Ke... ale co ja viem tak s pracov bola dobra pakaren .. vela stastia :-))
7.27, 11. 1. 2008, odpovědětTo Dusan. Som tiež z Košic, kto, alebo kde Ti to menili?
20.22, 13. 1. 2008, odpovědětcau kolego, porad aj mne kto ti to robil? a za kolko? dikes Mato ps:0908321861
14.14, 14. 1. 2008, odpovědětDělal jsem to taky na svoji, ale akorat jsem to rozdelal dal jsem jeste pod to asi tak 2mm tlustou gumu a je klid, ono se to zase stahne, ale pokud uz je ta guma praskla tak je to horsi.
20.25, 13. 1. 2008, odpovědětchalani napiste sem prosim presny postup vymeny. dakujem
14.35, 14. 1. 2008, odpovědětpre rich mne to menil jeden znami mechanik , ale viem ze to bola pakaren , nieco tam aj navaril neake podlozky , ale teraz to ide vazne uplne tichucko ,,,, tak viem ze trebalo davat dole vyfuk, napravnicu povolit , a tak neako , no ja som len laick a nerozumiem do toho az tak , ale to by mal zrobit kazdy dobry mechanick
15.01, 14. 1. 2008, odpovědětpo vymene gumiciek na stabiku super, po 2000km to zacalo vrzat ako jeb...a to tam bola aj teflonova vlozka, aj som tam strekol silikon sprej, a stale asi ma jeb...co myslite prestane to ked sa to trocha vysucha, a presne ako hovri NORA ked uz mate stabik vonku staci tie obimky rozvorit srobovakom a trochu tuknut kladivkom, a ked sa to dava naspat tak to tam netreba naspat navarit staci to len zasrobovat, tak co myslite prestane to vrzat, ale znova rozobrat a pouzit nieco na premazanie, ale verte mi znovu sa mi to robit nechce!!!!!!!!!!!!!!
19.27, 15. 1. 2008, odpovědět