Zdravím mám takovej problémek. Nedávno sem koupil Alfu 166 a světla mi svítí hrozně do země. Když mám zaplý normální (xenony) tak vidim par metrů před sebe. Na dálkový vidím jak na normální na jiným autě. Dokonce na mě ani neblikaj protijedoucí auta, neoslňuju ani s dálkovejma. Nevíte někdo co s tím?
2.41, 4. 1. 2008, odpovědětzvednout je tam štelování, nejjednodušší je zajet na technickou dát jem tam love a oni ti to seřídí přesně
3.44, 4. 1. 2008, odpovědětMáš originál xenony s automatickým seřizováním výšky osvitu? Pokud ano, proběhne při zapnutí světel taková "protahovací"sekvence?(světla vyjedou nahoru a dolů a nastaví se správně) Pokud se tak neděje, zajeď na EXAMINER, dá se to odzkoušet v sekci komfortní moduly. Pokud nemáš originál xenony, tak je většinou vyskočený motorek nastavování světel, musí se dobře zacvaknout kulička na motorku do takového kleštinového "bazmeku" ve světle a následně seřídit světla.
6.11, 4. 1. 2008, odpovědětOtec ma taky 166 a taky mu to sviti 10 m pred auto. Ma bixenony, takze na dalkove to sviti docela dobre, ale podle potkavacich dojedes max. k prvnimu stromu. Proste to delal nejaky pablb. Navic je hrana mezi svetlem a tmou pomerne ostra, takze s potkavackama muzes jet tak max 50 km/h a jeste se modlis, aby nekdo nesel po ceste. Doporucuji nechat seridit a mel by byt klid.
16.01, 4. 1. 2008, odpovědětmam ten isty problem-ziez mi nizko svietia a neda sa to ani nastavit,vobec nic.aj som to vypodlozil ale moc nepomohlo
23.02, 4. 1. 2008, odpovědět