Ahoj,nejde mi pustit ostřikovač,buď nefunguje nebo prostě nevím přesně,kde ho pustit.Když mačkám páčku k sobě,tak to nic nedělá.Mám to auto pár dnů(156 2.4 jtd spa)
8.00, 5. 1. 2008, odpovědětDěláš to správně,pak máš ještě jednu polohu a to je u SW a to je když máčkneš od s sebe,to jest ostřikovač zadního skla.Koukni se jestli tam máš vůbec náplň.Pak je možnost že je tam náplň letní a zamrzla.Dej auto do tepla a uvidíš.Pak je ale hodně dalších závad proč by to neostřikovalo,třeba pojistka nebo z oxidovanný kontakt,vypadlá hadička,spálený moturek atd.,dalši věc je ta jestli to také nebylo bourané.čus
8.49, 5. 1. 2008, odpověděta vodu tam mas?
8.50, 5. 1. 2008, odpovědětAť tam vodu necpe,kup tam zimní naplň nejlevnější je do -22'C
8.54, 5. 1. 2008, odpověděta klíček v zapalování máš? :-) - další skvělý dotaz do řady
8.55, 5. 1. 2008, odpovědětja mam problem s ostrikovacom, pravdepodobne je zaneseny, neviem ci aj privody alebo len koncova tryska. ked ste niekto riesili nieco podobne poradte ako to jednoducho vycistit. ked zapnem ostrikovac tak lavy strieka asi 3 cm pred seba a pravy len z jedne trysky. bez toho sa teraz v zime fakt jazdit neda. dakujem
9.21, 5. 1. 2008, odpovědětMoc děkuju za rady,zkusím tu zimní náplň a uvidím,co to udělá.
9.35, 5. 1. 2008, odpovědětTaky mam problem s ostrikovaci, nadrzka plna, trysky pruchozi, motorek funguje ale sklo porad spinave:(
11.21, 5. 1. 2008, odpovědětnormálně to rozeberte ten ostřikovač,z boku plochým šroubovákem vyloupnout ven,je tam takový otočný kloubek na kterém je hadička,sundej tu hadičku,jde to i z toho kloubku ale nemusí to potom těsnit,potom manuálně vyčisti ty dírky,já jsem si uštípl drátek z drát. kartáče,potom si ten ostřikovač dej třeba do sklenky od přesnídávky nalej tam třeba okenu nebo nějaký přípravek ale bacha ať ťi to ten ostřikovač nesežere,no a třepej atřepej a........,potom ho profoukni třeba pumpou na kola,toť vše a ať nám to stříká
12.10, 5. 1. 2008, odpovědětřešil jsem to též.1. motorek bzučí a při pustěné ventilaci je cítit kapalina tak je nejspíš vhájí zpětný ventilek s rozdvojkou k tryskám je pod platem se stěračema stříká malým odvzdušněním kapalina mimo. řešení: koupit v akvaristice téčko na rozvod vzduchu a místo toho dát toto pozor zároveň musíte namontovat zpětnou klapku v mototechně za 20kč.jinak padá kapalina a nebude to stříkat stejně. 2. možnost zamrzlá náplň. 3. nefunkční motorek.
18.42, 5. 1. 2008, odpovědět