Chcem sa spytat cije to normalne: strmost riadenia (pocet otacok z jednej krajnej polohy do druhej) je len 2,2 otacky. Zda sa mi to strasene malo a mam problem aj pri plnom otacani.. Kolko otacok ma byt normalne, nemam tam nejaku chybu? Je to Sport Packe´t 3, ale to nato nema vplyv. Moje BMW ma cez 4 otacky ... dakujem Palo
15.41, 6. 1. 2008, odpovědětTvoje BMW neni auto.Alfa ma strmé řízení,což je velké plus na rychlé manévrování s vozem,ale má větší poloměr otáčení.Twoje BMW má větší rejd kol a má určitě menší poloměr otáčení než ALFA.S ALFOU nemůže jezdit každý vemeno!Na takový auto musíš mít ruce.
15.55, 6. 1. 2008, odpovědětproč ta arogance?
16.14, 6. 1. 2008, odpovědětAA vies vobec ake BMW mam? Svojho casu bolo jedine v SR a monentalne su 3ks. V roku 1988 bmw spravilo model pod oznacenim 320is. Bol to najsilnejsi atmosfericky dvojliter na svete. Predbehla ho az Honda S2000. V roku 88 ponukalo z dvoch litrov 192PS pri 7400ot. To sa Alfe vtedy o takom motore ani nesnivalo, tak sa neunahli ked ides nieco hodnotit. Momentalne z atmosferickeho dvojlitra mam cca 250PS (ak dokoncime ladenie carbonoveho sania) pri 8000ot a hmotnosti 970kg. A neviem preco by som mal byt "vemeno"? Samozrejme momentalne sa dava strmsie riadenie z M3 e36, ale vsetko je otazka casu, nejde vsetko naraz. Takze este raz moja otazka, kedze alfam sa nerozumiem a kupil som to priatelke - je strmost 2 otacok v poriadku? Dik
16.23, 6. 1. 2008, odpovědětKazdy "vemeno" s alfou jezdit pravdepodobne muze, ses toho zarnym prikladem......
16.20, 6. 1. 2008, odpovědět