Ahoj omlouvám se že furt otravuju ,ale prostě nevim nejde mi ventilátor topení koukal jsem na pojistky zkoušel jsem připojit ventik na baterku a točí se.Multimetrem jsem měřil vývody z kontaktů a ukázalo mi to něco okolo +-12V ,ale nerozumím tomu takže nevím co a jak dál nechce semi to někam dávat vim že by to asi bylo drahý. Poradte mi prosím co zkusit dál.Děkuji a Omlouvám se.
21.44, 7. 1. 2008, odpověděttak to dej nejakemu autoelektrikari. Staci do toho nejmensiho a nejlevnejsiho, to je pro elektrikare prkotina
21.52, 7. 1. 2008, odpověděttak pokud máš na výstupu relé šťávu tak ji změř na vstupu ventilátoru, když tam nic nebude je chyba v kabelu nebo tam je po cestě pojistka Bobin
8.16, 8. 1. 2008, odpovědětDěkuju konečně to se mnou někdo nevzdává a poradí mi něco jinýho než odvez a kup. Dík za radu jdu na to. Zatim.
17.02, 8. 1. 2008, odpovědětAhoj zajímá mě výměna ř.j. motoru a složitost takové operace. ta moje je kaput.motor jede v nouz.režimu.dneska sem byl na diagnostice a 3 hod.se snažily spojit s ř.j. a bohužel nic. Fungovalo spojení pouze s abs a airbagy.mam 1.8 ts 2/99
20.35, 8. 10. 2009, odpovědětA nefouká ti to alespoň na nejvyšší stupeň? Pod ventilátorem je na jeho těle přidělaný na 2 šroubkách takový elektrický bazmeg, nypadá to jako nějakej kondenzátor, ale je to tepelná pojistka, a ta když ti odejde, tak to potom nefouká. poznáš to, je to takovej váleček, z každý strany vede drátek, a z toho bazmegu taky koukaj dva drátky a ktěm je to nalisovaný. nesmíš to k nim přiletovat, protože by jsi tu pojistku zase spálil. Já tu novou k tomu přimáčkl kleštěma a fachá to už 6 let.
6.48, 9. 10. 2009, odpovědětBudes mit v haji regulator vetraku,vymen ho a budes klid.Je hned vedle vetraku.Nekdy odejde tak ze nebezi ani na 4 stupen.mej se
9.47, 9. 10. 2009, odpovědět