Čau, chtěl bych se zepatat, jestli nemá někdo podobné zkušenosti a v čem by mohl být problém? Mám 156-ku 1,9JTD 77kW a pokud ji nechám venku na mrazu delší dobu, tak mi nenaskočí. Pak jsem ji přesunul do tepla, do garáže a za 30 min naskočila bez jakéhokoli problému. Žhaviče i baterie měněny!!! Naftu beru jen Shell nebo teď v zimě OMV Alpin Diesel. Díky za jakékoli info!!!
13.30, 9. 1. 2008, odpovědětto vypadá že by ještě mohlo být špatné relé žhavení
20.46, 9. 1. 2008, odpovědětzkus odvodnit palivovy filtr
21.25, 10. 1. 2008, odpovědětCaw, toci se to, ale nenaskoci, anebo se ani netoci?
12.51, 11. 1. 2008, odpovědětmne ked blblo startovanie pomohla vymena rele resp. ocistenie kontaktov rele.
13.55, 11. 1. 2008, odpovědětOn točí úplně bez problémů!!! Ale nenaskočí. Palivový filtr byl taky měněný a stále stejné příznaky. V teple naskočí ihned. A pokud točí a nenaskakuje, tak po chvilce začně blikat kontrolka vstřiků. Potom třeba na další 2 pokusy zhasne a pak se zase rozsvítí. Poraďte, diagnostika mi vyplivla pouze nízký tlak paliva, jinak nic!!!
14.05, 14. 1. 2008, odpovědětčau mě podobě blbla holka taky ale nejen v mraze a musel jsem vyměnit podavací čerpadlo na naftu. Zkontoluj jestli při otočení klíčku v zapalování začne čepovat. J to docela rachot to uslyšíš.
22.11, 16. 1. 2008, odpovědětdej do nádrže něco na odstranění vody z nafty, může tam být něco od předchozích uživatelů.
7.41, 17. 1. 2008, odpovědětČau. Mi to taky začlo blnout ale až jak jsem vyměnil palivový filtr, koupil jsem ho v servise. Pokaždé když po vypnutí motoru odšroubuju filtr, tak není plný. Je špatně vyrobený. Nejlepší je filtr značky man. Mám to ověřené. problémy už nemám. A tou vodou v naftě to jetaky možné
17.49, 17. 1. 2008, odpověděta kde sa nachadza to rele žhavenia ????????
20.29, 17. 1. 2008, odpovědětČau, teď mi k tomu začala ještě blikat kontrolka žhavení! Pokud auto delší dobu stojí (asi 8 hod), tak mi po nastartování začně blikat kontrolka žhavení. I v garáži i venku. Naskočí v pohodě, ale bliká. Já už vážně nevím, co s tím je! Mechanik taky nevěděl a bylo mu divný, že auto v mrazu nestartuje.
7.20, 18. 1. 2008, odpovědět