Ahoj, už měsíc se pokouším najít někoho, kdo by věděl, kde je zakopaný pes. Klíček bliká, baterku v něm jsem už měnil, tím to není. Centrál mi funguje jen na klíček, ale dálkově ne. Ani nevím, kde hledat přijímač, na jakém principu funguje (jsou v něm baterky..?) . Poraďte prosím. Budu vděčen za každou radu. Mám alfu 147. Díky
16.08, 14. 1. 2008, odpovědětAhoj, bohuželti neporadím mám stejný problém, jeden z klíčů mi nezamyká ani neodemyká, druhý funguje. nejsem žádnej ekšpert, ale zkus se mrknout na pojistku (u 156 pod volantem) jestli je ok.
17.39, 14. 1. 2008, odpovědětskus nasmerovat snimac cey predne celne sko dostredu na fukar pod oknom tam je snimac
19.40, 15. 1. 2008, odpověděta este ma napadlo ze mne ked to robilo tak stacilo hlhsie 9 sekund podrzat tlacidlo a zavrelo
19.43, 15. 1. 2008, odpovědětSnímač je v kufru, vedle žárovky osvětlení kufru, černá plastová krabička velikosti 5 x 3 cm ? Vede do ní konektor s několika vodiči. Můžeš vyzkoušet vypojit konektor, pak ještě vyzkoušej odpojit akumulátor cca na deset minut a to je tak vše, krom diagnostiky. Jinak nevím co více poradit.
19.56, 15. 1. 2008, odpovědětV kufru vedle svetla zadna plastova krabicka neni. Mas na mysli a 147? dik
21.47, 19. 1. 2008, odpovědětAha, já mluvil o 156, promin ...
1.05, 20. 1. 2008, odpovědětTaky mám s ním problém..už mám druhou 156..u té první se to stalo tak 5 do roka a stačilo vždy jen pootočit klíčem v zapalování a pak to zase běhalo..jednou ten výpadek byl delší..cca.3 dny a pak to naskočilo. Teď má novou 156,2004 a ten samý problém, ale klíčem mi centrál funguje..2x se to rozběhalo pootočením ve spínačce a teď už mi to den nefachčí..baterku v DO jsem vyměnil a nic.. tak už nevim
17.35, 16. 4. 2008, odpovědětkriste, za tohle jsem dostal ve vlakne Chabe to auto .. pojeb :-DDD
18.16, 18. 4. 2008, odpovědětMám stejný problém. Pokud to někdo vyřeší, bude určitě super když napíše čím to bylo.
15.32, 17. 4. 2008, odpovědětMám stejný problém s oběma klíči - byl jsem několikrát na diagnostice, hráli si s tím asi půl hodiny a vypadá to, že klíč si neudrží správně plovoucí kód. Čili když na diagnostice překódují klíč, tak to zase chvíli funguje a po nějaké době přestane. Zřejmě je v klíči nějaká součástka K.O. Jiné řešení, než nový klíč za 3000 těžko najdeš.
17.38, 4. 5. 2008, odpovědětmam taky problem ako vy.a bol som uz aj vo Fiate.tam my skusal kluc a ten vobec nic nevysiela.tak v tom bude asi cely problem.jedine riesenie je zohnat druhy kluc a prehodit creva.na Stile to urobili kamaratovy a ziadny problem mu to slape
16.27, 5. 5. 2008, odpovědětTak jsem celou situaci vyřešil, tam kde začala..byl jsem totiž v solárku na vertikálu a raděj jsem si dal klíče a vše dovnitř..(už několikrátm jsem tak udělal, solárko je zespodu otevřené, tak to vždy leželo mimo trubice) a od té doby centrál na dálku nefachčil nadobro..zkoušel jsem všechny varianty a postupy(vyměnil baterku,rozebral,vyčistil kontakty atd) a nic. Včera jsem si ty klíče dal znova do solárka a pěkně je vystavil..dojdu k autu..skusím dálkáč..a FUNGUJE..vše jak má i otvírání zadních dveří.. Takže pánové nebuďte jen technici, ale občas stačí přemýšlej jako blondýna
11.05, 8. 5. 2008, odpovědětten předchozí přízpěvek je ode mě-blondýna:)
11.07, 8. 5. 2008, odpovědětPánové pokud nemáte ponětí o rádivém přenosu dat(plouvoucího kódu)tak bych navštívil technika který tomu opradu rozumí a ten pomoci osciloskopu zjisti jestli je problém ve vysílači nebo přijímači.Rozhodne dobrý technik nemusí znamenat značkový servis(tam mě takovej technik odpověděl,když jsem se ptal proč mě stále svití LED alarmu že můžeLEDka byt špatná...takže až vam po vypnutí světel zůstane nějáké svítit tak máte špatnou žárovku:-))Už jsem to tu několikrát popisoval co způsobuje ty výpadky odmykáni.Pokud máte zájem tak to znova popíšu.Ale žádne solárko to neopraví:-)
15.58, 8. 5. 2008, odpovědětpro KOCOUR666..no rozhodně to nebylo doporučení všem Alfystům..opravovat DO klíče v solárku..:):)..dobře to popsal i Bernie..odchází i mikrospínač..ale klidně si přečtu co teda dle tebe způsobují výpadky funkce DO..nikde jsem nic jiného nenašel..dík...Jinak mě nešel měsíc a věř že to solárko to v mém případě vyřešilo..viz. i výše uvedené mé přízpěvky.
21.57, 8. 5. 2008, odpovědět