Tak dnes sa mi opat po dlhsom case rozsvietila kontrolka motora cervena. Naposledy to bolo ked som mal nizku hladinu chladiacej zmesy. Ked som ju dolial tak trvalo dlhsie cca 20km kym opat zhasla. Dnes sa znova rozsvietila a neviem cim to je, zeby nizka hladina oleja? Dolial som cca 4dcl a stale svieti. Stava sa vsak ded pridam plyn ako keby sa zaseklo plynove lanko este 1sec po ubrati plynu si niekedy drzi otaci resp. o nieco este prida. Ked radim z 2 na 3 tak po vymagnuti spojky auto este 1sec pridava na otackach? Co to moze byt? Uz mam z celeho auta nervy, kazdych 100km nieco nove. Mam SW 2.4JTD 2001.
17.28, 14. 1. 2008, odpovědět....poradte...
12.59, 15. 1. 2008, odpovědět...takze kontrolka chvilu svieti, potom zhasne ... vacsinou ked pridam plyn a dojde k jemnemu pretazeniu tak na chvilu zhasne ...
13.00, 15. 1. 2008, odpovědětSkus kontakty na potenciometry plynoveho pedalu. Urcite ho mas, totis lanko tam nie je,je to riadene elektrikou.
18.15, 15. 1. 2008, odpovědětOK, skusim, dakujem. Inac medzicasom kontrolka motora (ale asi je to kontrolka vstrekovanie-nad bateriou a lejom - cervena) postupne sem tam uz len svietila a dnes uz vobec nesvietila. Takisto to prestal robit aj ten plynovy pedal. Dakujem
13.21, 16. 1. 2008, odpovědět