Ahoj. Tak jako urcite spousta jinych nadsencu jsem i ja zakoupil prestavbovou sadu na Xenon svetla. Pekne jsem se s nimi vyhral i stinitko jsem posunul tak, aby si zarovka sedla presne jak potrebuje. Dneska jsem byl na serizeni svetel, protoze me ceka technicka a at jsme delali co jsme delali tak zaboha jsme nemohli svetla nastavit tak aby svitili jak maji... Zaver at si udela kazdy sam... Ja to budu resit tak, ze na technickou dam normal a po tech. zase xenon :-) Myslim ale ze je to skoda a jsem dosti zklaman. Mozna ze jsem udelal nekde chybu ale nevim kde....
17.16, 15. 1. 2008, odpovědětNení divu, že to z technické vyhazujou. A je dobře, že to nemá homologaci.
17.20, 15. 1. 2008, odpovědětnezavid kejmle.ja je tam mam a neexistuje clovek na tehle zemekouli kterej by mi to chtel jako zakazat.takovej se jeste nenarodil.kdyz jsou dobre serizeni tak nevidim zadnej problem.cira optika je ok do sklenejch bych to nedaval.a mimochodem vidavam casto BMW X5 X6 a podobny kary za miliony a ty oslnujou jako svina.a myslis si ze to to zazobany prase zajima ze nekoho oslnuje?na silnicich je mnohem nebezpecnejsi opilec nebo fetak a ne nekdo komu trochu ostreji sviti svetla.a co ti manici co maj na octavce treba 17 nebo 18 palcova kola?to je take zakazane.ze 100 ridicu maji vse v poradku tak 10, mozna mene.policajti by se spis meli zamerovat na corkare aut a podobny kvitka.me chytli asi 15x a jen 3kontroly se zamerily na hid xenony.rikaly ze to tam nema co delat a ja jsem jim rekl ze jsem to takhle koupil a ze nic nebudu menit,navic jsem po stk tak nevim v cem je problem.a oni at si to dam do kupy a porad dokola.nakonec jen udelali tytytyty a jel jsem dal.takze pro ty co tam chtej dat HID xenony,klidne do toho ale cira optika a spravne serizení podminkou a nemuzete nikoho oslnovat.zdarec cipove
0.34, 28. 11. 2009, odpovědětOni to z tech. vyhazujou? Ja mslel ze kdyz je to dobre serizeny tak je vse OK.
18.47, 15. 1. 2008, odpovědětTo bys musel mit ostrikovace svetel a myslim automaticke naklapeni svetel podle zeteze pak by to bylo ok
21.44, 15. 1. 2008, odpovědětPokud jsi jakkoli manipuloval se stinitkem tak se nediv ze to neseřídíš-má tam svou funkci. A taky si myslim, že pokud si s ním musel manipulovat, tak sis zřejmě koupil HID na jiný typ žárovek. Pokud bys koupil správnou sadu měla by sednout bez jakýchkoli úprav.
23.18, 15. 1. 2008, odpovědětPouzil nekdo jinou sadu nez ja tak, aby nemusel posunovat stinitko?
0.42, 16. 1. 2008, odpovědětJo já mám HID sady , kde se stínítkem nemusí nic dělat. Sednou si bez úprav. Cena za sadu H7 6000K je 2990,- Ale pokud nemáš světlomety pro xenony tak to prostě seřídit nejde. Musíš mít ve světlech čočku, jinak to neudělá to rozhraní jako klasický halogeny. Kup si jiný světla , novjěší xenonový :-)...ale je to ranec peněz...
11.44, 16. 1. 2008, odpovědětkašli nato já to seřizuju podle potřeby zátěžákem z kabiny
12.00, 16. 1. 2008, odpovědětMno to je pak radost tyhle individua potkavat, opravdu super. Hlavne ze ty vidis paradne ale chudaci co jedou v protismeru, tyhle homemade Xenony bych trestal tak tvrde jak to jen jde.
13.13, 16. 1. 2008, odpovědětoxforde schladni debilku jeden.kdyz je to dobre serizeni tak je to ok,tak nedelej chytriho.na silnicich jezedej mnohem vetsi hovada co ohrozujou ostatni ridice,na ty policajti nemaj tech se bojej ale na nejakyho manika co tam ma nejaky hid tak to jsou pak drsnaci.
0.42, 28. 11. 2009, odpověděttakze je to v pr... muzu to vse zase vymontovat :-((
19.38, 16. 1. 2008, odpovědětNic nevindávej vráť stínítko tak jak má bít a běž na seřizovačku.pak už to bude svítit dobře.možná se nastaví uhel ale jinak stím nic nemusíš delat.a neposlouchej řeči o špatném svícení apodobné kecy kdo na to má tak jsi to pořídí a hlavně uvidíš rozdíl.já tyhle sady prodávám a aj seřizuji světla.xenony pasují skoro na všechny druhy aut ale se seřízením alfy 156 neni žádný problém .
22.13, 2. 2. 2008, odpovědětJa jsem koupil sadu H7 8000K za 2000Kč a nemusel jsme dalat zadne upravy ze stinitkem v klidu to tam sedlo a seridil jsem to sam naproti zdi a sviti to paradnea nikoho neosilnuju.
10.30, 3. 2. 2008, odpovědětnemáš prosím kontakt nebo odkaz na prodejce?? díkes, ota.
16.17, 29. 2. 2008, odpovědětWe Supply PHAROS for Cars and Business! -Auto Lighting Products How are you? This is greeting from China factory,Well-Done Auto Lights Company. I saw your company info on the internet. I hope to have your attention for business opportunity if you allow. We are a very reliable supplier with obviously high quality products, mainly focus on high end market and mid-end market. We have obviously good products and reasonable price. This is our website: www.well-done.net.cn Products Xenon HID kits, Integrated HID Kits, Xenon Work Lamp, Hid Bulb and Ballast We have patented HID bulb, and we have many advantages. I hope to show you some document and price list for your reference. Please let me know your email, or forward my mail to the right person. Thanks a lo If you have any intereset, please don't hesitate to contact me directly. Well Done, Drive Well ! Adam hid@well-done.net.cn 28th,Nov,2008
4.33, 28. 11. 2008, odpovědětALL where is problem?
10.11, 28. 11. 2008, odpovědětco kdybyste se konečně vysrali na hid sady a přestali oslňovat všude, kde jezdíte? Buď to udělejte pořádně a dejte tam pořádný xenony nebo si tam nechte halogeny..ale tady ty sady sou hrůza..měli by to zakázat prodávat
12.29, 28. 11. 2008, odpovědětjses nejakej ... co?
13.24, 19. 8. 2009, odpovědětty degesi jeden.tebe meli zakazat se tu vyjadrovat.v obchodech prodavaji hracky z ciny co jsou velmi nebezpecne pro deti a oni je stahnou a za tejden je tam jina hracka a jeste nebezpecnejsi.a mnoho dalsich veci ktere by se nemeli vubec dostat na trh a stejne se vesele prodavaj dal.tak si nech ty recicky,stejne kdyz si je tam nekdo bude chtit dat tak si je tam da a hotovo.a ze je to zakazane.hahahaha v tomhle zkurvenym state si stejne kazdej dela co chce a zakazy nezakazy.hlavne politici.takze seru na nejaky predpisy.ty si fakt smesnej.az budou nasi pani politici ferovy a delat neco pro nas pro lidi tak budu take vzorny obcan a delat vse co je v zakonu.ale takhle?nasrat.
0.53, 28. 11. 2009, odpovědětTo. vymrdanec. Nemusíš být takhle sprostý a když, tak zmizni z tohoto fora. Apropo, pokud máš blbě seřízený světla, jakýkoliv tak ty šašku nejde o zákony, na ty já taky koukám s rezervou ale o nás ostatní, nebot pr.el politikům vozí někdo jiný.
21.53, 28. 11. 2009, odpovědětNo nevim, ja tuhle upravu nechavam jen na klukach co maji octavie a spz xSx XXXX to jsou profici a vim co od nich cekat. Do Alfisty bych nerekl, ze nekdy da na ALFU neco cinskeho co tam nema co delat. :(( Nezapomen koupit jeste nejaky pekny LED svetla co to podtrhnou...... Jo a chlupate potahy na sedacky a volant k barve vozu. :((
1.27, 29. 11. 2009, odpověděthttp://auto.bazos.sk/inzerat/2621342/predam-svetla-s-cockou-na-alfa-romeo-156.php ked budes mat sosovky tak xenony lahko nastavis aby si neoslnoval...
10.33, 29. 11. 2009, odpovědětVy, co máte HID - pojišťovna si na vás při případné kolizi pěkně smlsne... :o))) Mít v dnešní době na autě něco bez homologace, hlavně důležitý konstrukční prvek, je pro ně pastva... A můžete kolem sebe rozhazovat rukama, že jste poškozený jak chcete :o))) Ale je to vaše věc a váš boj... Vám se přece nemůže nic stát :o)))
11.33, 29. 11. 2009, odpovědětDůležitý konstrukční prvek je nosná část karoserie, ne žárovky, nulo...
12.43, 1. 12. 2009, odpovědětNajezdím toho dost a HID Xenony mě tedy nikdy neoslní tak jako čočky z Audi nebo z Xkových BMW. Nedávno jsem jel po takové horší silnici, za mnou BMW myslím X3, z těch čoček šli takový hnusný modrý paprsky, jak byl povrch silnice nerovný tak ty paprsky z toho lítaly jak z disko světla. Měl jsem sto chutí ho zastavit a ty světla mu rozstřískat. Jediné co mi na HID sadách vadí jsou výbojky 8000K a více, ty oslňují.
13.21, 1. 12. 2009, odpovědětHrdino,myslím si že by pak roztřískal tobě tlamu.Za prvé majitel té X3 nemůže za to že inženýři v BMW udělali někde chybu(majitel si jen ten vůz s těmi jak říkáš debilními origo xenony koupil) a za druhý miluji takový drsoni za volantem kteří jen pyskujou a schovávají se za černýma foliema kde na ně není vidět:)
10.26, 2. 12. 2009, odpovědětJsi úplně vedle, já žádné folie nemám. To že člověk má chuť něco rozbít, dát někomu do držky, vůbec nic neznamená, myslím že na to má chuť občas skoro každý. Je ale zapotřebí chápat rozdíl mezi "mít chuť" a udělat to. Možná až před takovým X3 pojedeš, také budeš chuť mu ty světla rozstřískat.
13.02, 6. 12. 2009, odpovědět