Cau chlapaci chci se zeptat mam AR 156 2.0 Ts chci se zeptat nevite jestli by tam slo namontovat turbo z nejake alfy? a co by to obnaselo?
17.22, 15. 1. 2008, odpovědětTi hrabe,nie??
17.25, 15. 1. 2008, odpovědětUz jsem to videl nekde ve foto ze srazu v anglii.ale v nasich podminkach financnich asi nesmysl,kup gta.
17.27, 15. 1. 2008, odpovědětDobry v poho ja se jen zeptal....
17.28, 15. 1. 2008, odpovědětNedokážu si představit, co bych si vyslechl, kdybych zareagoval na Inndyho příspěvek tak hulvátsky, jako to udělal kubobiker. To by bylo keců, že jsem všude byl, všechno znám, atd... Jděte se bodnout, zamindrákovaní lobotomici!
18.16, 15. 1. 2008, odpovědětKejml-to uz jsem si taky vsiml ze tady se nikdo s nikym nezna a spousta lidi reaguje nevybirave.Protoze toto neni klub ale jen splet nazoru.Na klubu 146.net kde jsem tam se toto nedeje az na vyjimky protoze se lidi znaji.
18.35, 15. 1. 2008, odpovědětMartin T.156: Bezmozci najednou mlčí. Ale třeba to tady nečtou. :)
23.58, 15. 1. 2008, odpovědětTo.Kejml:milánku,v prvom rade tu nepíš anonymne a vyplň si celú registráciu,aby sa nám tu náhodou nestalo,že sa budú ľudia prihlasovať pod viacerými menami.Na druhej strane som si však INNDYho nerobil srandu ako Ty kedysi-nedávno zo mňa,a neradil mu hovadiny a potom sa doma rehotal ako blbec že mi ten chudák na to skočil.A ku tomu môjmu príspevku,áno prišlo mi to dosť zábavné,aspoň v prvej chvíli,turbo do twin sparku.Ale ked sa tak nad tým zamyslím,kedysi bola CROMA 2.0ie,2.0ie16v a 2.0turbo ie16v.Takže aspoň z tohoto hľadiska možno nie až taká naivná otázka...V každom prípade som však o tom nepočul a ani si to neviem predstaviť,v našich podmienkach.
12.25, 16. 1. 2008, odpovědětteď si myslíš, že jsi hrdina? Inndiho dotaz byl zcela v právu narozdíl od tvé nevybíravé odpovědi. Turbokit pro 2.0 TS dodávala firma Novitec a chtěla za něj okolo 3tis Eur. Nějakou dobu to ale již v ceníku nemají. Jedna podmínek prodeje a montáže byla motor najeto max. 80tis. km.
12.38, 16. 1. 2008, odpovědětTo Inndy,neber si to tak,bola to prvá myšlienka a ruky boli veľmi rýchle.A nebolo zase až tak hulvátske.Česko-slovenský slovník pozná aj ďaleko horšie nadávky.Bezmozci,lobotomíci,kejmlové...V každom prípade by bolo zaujímavé niekde na zraze mať na krku naše forumové mená,mohli by to byť zaujímavé reakcie,možno by bola aj dáka mela.haha.
12.30, 16. 1. 2008, odpovědětTo Kejml 2:dúfam že to neberieš osobne,lebo je fakt že osobne sa tu skoro nikto nepozná.Dúfam že to pri nejakej príležitosti,na dákom zraze napravíme.A nie že potom môj tupý ksicht hneď vezmeš útokom...
12.33, 16. 1. 2008, odpovědětkubobiker: Nepsal jsem své příspěvky v tomto tématu s tím, že bych myslel na někoho konkrétního. Jen nevím, jestli je dobře nebo špatně, žes ses s některým popsaným psychosomatickým typem takto identifikoval. K druhé části Tvého příspěvku - podepisuji se vždy. Pouze někdy tam není mail, protože mám omezené cookies a jsem líný tu adresu pokaždé ručně vypisovat. Můj mail je mrtka.skrtka@seznam.cz a jsem z Prahy.
16.21, 16. 1. 2008, odpovědětKámo,na nás dvoch sa budú baviť asi viacerí.No fakt je že si sám sebou niekedy nie som až taký istý,asi mi už z toho všetkého dosť zahrabáva.PS:A keď sa už na dákom tom zraze stretneme,dúfam že tú gumu spod krídla budeš mať dolu!haha.
16.53, 16. 1. 2008, odpovědětUz je to tu zase,tady se nekdo zepta kolik je hodin a skonci to vzdycky snad hadkou.Budte v klidu alfisti c:)
16.58, 16. 1. 2008, odpovědětkubokiker-máš tam chybu Croma Turbo byla jen 8v
19.48, 16. 1. 2008, odpovědětMožné to je,keď hovoríš,bolo to strašne dávno.Tá moja už tiež asi nežije.Takže prepáčte preklep,no pri tejto diskusii to bolo asi myslené tak,že sa ten dvojliter robil aj s turbom.To že mal 8v mi nejak ušlo.Ale podstatu si asi zachytil,kedže si sa ozval...
9.55, 17. 1. 2008, odpovědětvyborne aspon nekdo diky ,,marec" no na aute mam skutecnejch 70000km takze na upravy casu dost...
13.40, 17. 1. 2008, odpovědětturbo je mozne namontovat. Vhodnejsi by byl ale kompresor :) pri mensim tlaku staci seriove pisty, jen jina jednotka, vstriky a par dalsich picicinek :) vykon je pak kolem 180-200ps :) nicmene levnejsi reseni bude prodat stavajici alfu a koupit 2.5V6. Nejen, ze je to spolehlivejsi auto a kdyz ji davas tak zere stejne jak twinspark...;)
10.49, 18. 1. 2008, odpovědětwww.autodeltashop.com a cena je i s montáži.. :-) Ale v librách.. :-(
23.05, 20. 1. 2008, odpovědět