Zdravim vas.mam mensi problem s klepanim prednej napravy,pri jazde po malych neronostiach je to dosť počuť.horne ramena boli zle, vymenil som ich ale stale to robi.myslite ze tlmice? klepe to aj po fakt malych nerovnostiach, ale auto neplava.mal som to aj na zdvihaku a ine vole v ramenach ci čapoch som nezisil.uz to tu bolo rozoberane ale moj problem nevriesilo.DAKUJEM
8.51, 16. 1. 2008, odpovědětMne ked to klepalo tak to bol stabilizator + tyčky riadenia
9.07, 16. 1. 2008, odpovědětDrobné nerovnosti-skoro určite tyčky stabilizátora.Ďalej by som menil silenbloky stabíka.Tyčky-výmena cca 20min v garáži.Silenbloky,no závisí od šikovnosti,ale určite niekoľko hodín!Kto už absolvoval,asi vie o čom hovorím...
9.14, 16. 1. 2008, odpovědětTyčky stabilizatora su tie kratke tenke?a silenbloky stabilizatora sa nachadzaju kde?dik
16.09, 16. 1. 2008, odpovědětÁno,tie tenké idúce zvislo od tlmiča ku stabíku.A silentbloky stabíka?Pozri dovnútra popri stabíku a spojovačke riadenia.Pri výmene sa určite pobavíš,chce to zručnosť,veľa času a pevné nervy.(nedávno som to robil).Dá sa to urobiť aj doma.Nedaj na servis,tam chcú meniť celý stabík a cena sa motá okolo 10tis.(dávajú totiž dole nápravnicu).Materiál som kupoval v Bárdi Auto,silenbloky stáli asi 450sk/kus.
16.49, 16. 1. 2008, odpovědětmě takhle klepaly vymlácený čepy ve spodních ramenech
16.58, 16. 1. 2008, odpovědět