Zdravim z nicoho nic sa mi rosvietila kontrolka ABG precital som rozne clanky a diskusie na tuto temu pise sa tu vsetko mozne a hlavne o ABG v sedadle ale je mam len 1 ABG a to vo VOLANTE co s tym kde tam ma hladat konektor a ko sa pise na tychto strankach ze na 99% je chyba v konektore
22.00, 16. 1. 2008, odpovědětMe se to stalo taky. tak jsem zajel na diagnostiku tam mi za 300kc chybu smazli a od ty doby v pohode. Rikaly ze jsem mel nekdy nizky napeti na baterce a proto ta chyba a tvrdili ze ta chyba naskoci klidne i za tejden po tom poklesu napeti.
11.54, 19. 1. 2008, odpovědětFiat v Třebiči. smazaní zavady airbagu a meli to hotovy za 15 minut.
13.47, 19. 1. 2008, odpovědětA to ještě 14 minut kecali o počasí, protože jim asi bylo blbý si vzít tolik peněz za minutu práce :) Smazání chyby ABG netrvá déle. robo ke: tipuju závadu kterou měli snad všichni z nás - špatný kontakt v konektorech pod sedačkou. Na podpětí to nevypadá, loni jsem baterku vyšlehnul úplně do konce a nic se nerožlo.
17.51, 19. 1. 2008, odpovědětTaké mě svítí kontrolka a v servisu mi tvrdí že je to špatná řídící jednotka k airbagum že stojí snad 13000kč myslíte že se to diagnostikou nechá smazat nebo je třeba koupit tu jednotku ??dík za odp ..
0.21, 29. 1. 2008, odpovědětk cemu airbag? kdyz nabouras tak ti to pomuze tak z 10%, jistota jsou pasy na80%, ale rekl bych ze ti akorat ten ABG da akorat pekne pres hubu kdyz bouchne. nevim mno, pro me je ABG zbytecny, je to jenom muj nazor. sviti mi taky a pri pristi diagnostice ho necham zrusit...mozna, se jeste uvidi:o)
0.48, 29. 1. 2008, odpovědět