CHci si koupit alfu romeo 156 1.6 16V jake jsou zkusenosti s timto vozem jake ma klady a jake zapory a na co si mam dat pozor . Dekuji vsem za jakoukoli informaci diky .
20.14, 18. 1. 2008, odpovědětjestli si chces koipt benzin tak doporucuji 1.8 ts,stejne pojistka jak u 1.6 stejna spotreba a 1.8 lepsi vykon,mam taky 1.8 a zatim spokojenost.muj osobni nazor kup 1.8 ts, 2 ts ma sice o neco vyssi vykon ale uz tam mas zas vyssi pojistku a spotreba je taky vyssi
20.48, 18. 1. 2008, odpovědětDej si pozor na přetočenej tachometr:o) Klady - začni u písmene A, zkonči u Z a stejně nevyjmenuješ všechny klady. A zápory? Proč něco takového u AR řešit:o)? Kup si 2,4JTD
21.31, 18. 1. 2008, odpovědětTaky si myslím že ta 1.8TS bude lepší volba,ta 1.6 se s tím víc pere a proto ta stejná spotřeba jako u 1.8.A skušenosti s 156?Jde o to koupit dobrý kus(a nebo vychytat mouchy zanedbávané předchozím majitelem) ale to je u všech značek.Někomu se to se-e a nekdo jenom jezdí ale každý to podá ve svým stylu,takže někdo nadává a někdo jenom chválí.Jinak její předností je na 100%podvozek dovolíš si sní ohodně víc než s jiným autem a v první řadě desing.Od té doby co mám 156 se mi v žádném jiném autě nelíbí vnitřek.A jestli tě ALFA chytne jako mě tak už si jiné auto nekoupíš.Takže Ti přeji dobrý kup a nezapomeň na základní věci po koupi(oleje,rozvody,filtry atd.),jinak ti to dá sama vědět.Čus
21.33, 18. 1. 2008, odpovědět