Kuci potřebuju poradit,pokaždé když nastartuju tak se mi ukaze jina hodnota na palivoměru,nějdy je to čtvrt nádrže, někdy pul,z toho plna,pak zase hladove oko pokazde kyz otocim klickem je to jinak...poradite mi co s tim????
12.30, 23. 1. 2008, odpovědětŽádnej strach,vše funguje jak má:-) Záleží akorát na náklonech auta.Jakmile otočíš klíčkem,ručička ukáže aktuální hodnotu,ale pak je dost líná než se srovná.
12.35, 23. 1. 2008, odpovědětAhoj, palivoměr je stejně jako některé další věcí (nekamenovat prosím :) ) u Alfy na pikaču, doporučuju se na to vybodnout a jezdit dle kilometrů na Tach.
12.40, 23. 1. 2008, odpovědětjj diky ale me prijde ze se nesrovna dokud zase neotocim klickem...tak napr.. nastartuju je tam hladovy oko ujedu 20km a furt hladovy oko chcipnu motor jdu nakoupit,prijdu nastartuju a pul nadrze,vydrzi to zase urcitej pocet km zdechnu motor a znova a porad dokola...
12.41, 23. 1. 2008, odpovědětplovák je umístěn v levé zadní části nádrže, proto když je auto v náklonu "do kopce", příp. ještě navíc nakloněno na levou stranu, ukazuje měřič více náplně a naopak
13.35, 23. 1. 2008, odpovědětnevíte, jak to nějak rozumně vyřešit, aby to ukazovalo jako ostatní auta? :-P
14.42, 23. 1. 2008, odpovědětStalo se mi něco podobného. Nabral jsem plnou a palivoměr ukázal je 3/4. Tak jsem se pořádně opřel do auta a rozhoupal ho. Houpal sem s ním tak dlouho dokud se to nezpravilo a od té doby je klid. Doufám že to vydrží.
17.08, 23. 1. 2008, odpovědětmne tak isto ukazuje budik zakazdym inak. uz len cakam, kedy kedy kdesi ostanem visiet kvoli prazdnej nadrzi
8.10, 24. 1. 2008, odpovědět