Zdravim vsechny,mam alfu 2.5V6 a z nicehonic mi proste nesla zprvu radit trojka,potom jakoby nic zase sla,ale nevradim pak ani zaboha 5,6 a zpatecku ani v klidu....tak to radeji uz nezkousim,abych nepodelal jeste neco vic...sem v tom uplny amater,takze bych moc prosil o radu,pac ziju v Belfastu a tady jsou v servisech spekulanti,tak nechci aby me moji nevedomosti uctovali za kdovi co..predem diky za kazdou reakci...mejte se super, Tomas...kdyz tak muj email je Gumas@email.cz nebo se mrknu tady
4.04, 24. 1. 2008, odpovědětJo jeste abych to vice popsal...tak bez nastartovaneho motoru tam rychlosti jdou dat ale je tam jakesi drhnuti mezi drahama mezi 1 a 2 vodorovne az k 5 a sestce...a kdyz nstartuju a je chladny motor tak zespodu primo pod tou radickou se ozyva take klepani jakoby tam proste neco z neceho vypadlo nebo se casem opotrebovalo a a proste doslouzilo...diky moc
3.11, 25. 1. 2008, odpovědětA v tý převodovce máš olej?Ten si radši zkontroluj.Pak to může bejt táhlo,nebo něco takovýho-ale taky to může bejt něco vadnýho v převodovce(((((.Taky by to mohlo bejt spojkou,že málo vypíná a tudíž nejde řadit.Když zařadíš tu 5 nebo 6Bez motoru a pak nastartuješ s vymáčkolu spojkou nepohne se celý auto?
14.11, 25. 1. 2008, odpovědětno tak ja som to mal na svojej .. mne tam odisly tahla.. muj probleem byl v tom ze kdyz sem to tam dal a vypustil spojku tak to vyskocilo.. jestli ti to delaa taky.. tak je to asi prevodovka.. dal jsem novou tak je to uz v poho.. tolik jen ma skusenost .. ale muze to byt taky nieco inee.. up
22.30, 30. 1. 2008, odpovědětA netrisklo ti neco do prevodovky ze spoda?
22.58, 30. 1. 2008, odpovědětZdravim vsechny....moc dekuju za ty vase reakce,ale moc bych si pral aby to byly jen ty tahla ze spod nekde pod radickou,pac co jsem se tady bavil tak vim porad mene nez co jste mi tady poradili vy...ale typek dela tady v servisu VW tak se ni na to zespoda mrkne a to pak prijdem tomu na kloub...snad...a pak az s tim zajedu tady nekde do servisu a reknu jim hned co to je at je jasno...tak zatim diky a pam vedet co to bylo..jo a na reakci Strawberry156---(((((.Taky by to mohlo bejt spojkou,že málo vypíná a tudíž nejde řadit.Když zařadíš tu 5 nebo 6Bez motoru a pak nastartuješ s vymáčkolu spojkou nepohne se celý auto?---- tak teda ne zustane tam ta zarazena rychlost,pac to jakoby tahle na ty rychlost,ale ne kdyz tam dam zpatecku tu tam proste nedam at je jak je....
2.22, 1. 2. 2008, odpovědětna 100percent zodraty pritlacny tanier.ja som mal to iste.
22.45, 1. 2. 2008, odpovědět