mam 166 a plave to a nejakmoc skace pri nerovnostia.aj pri prejazde cez ciary biele ked je mokro to zaplava-tak neviem ci tlmice alebo aj ramena+silentbloky su v haji.no neda sa takto bezpecne jazdit.
15.07, 24. 1. 2008, odpovědětJa bych rekl ze mas v haji ramena...
15.15, 24. 1. 2008, odpověděta skace to ako sproste na nerovnostiach tak urcite aj tlmice budu v haji-ked mu dam na jednotke plny kotol tak je vaha na zaku a cele sa to rozhojda
15.40, 24. 1. 2008, odpovědětahoj mám ten samý problém na 156 a nikdo neví co to může být..přejedu nerovnost a zadek jde úplně dopředu ,na mokru nemůžu jet víc jak 120km/h protože se z toho stává motorovej člun..:( ..předek mám komplet novej a na zadku nový tlumiče ale začalo to právě s výměnou tlumičů...poradíte please?
16.44, 30. 9. 2009, odpověděttlmice akej znacky? su to plnohodnotne nahrady?
16.47, 30. 9. 2009, odpovědětto přesně nevím koupil jsem je trošku jetý od týpka co dělá jenom alfy..tak doufám že mi tam nedal nějakej fake nebo snad jo?..( jinak asi před rokem mi do zadního kola nacouval nějakej chytrák a házelo to protože kolo bylo vyhnutý ale zrovna tenhle týpek mi to dával dohromady a jezdilo to až do výměny tlumičů v pohodě..tak jsem mu celkem věřil ale nevim jestli je to těma tlumičema nebo tim vyhnutím..:(.nejspíš budu muset opět za nim aby řekl co je s tím nebo nevim..
21.37, 30. 9. 2009, odpověděttak rovno kup tlmice... a dam ti radu, takyto spotrebny material nekupuj pouzity, ale novy a kvalitny. Ak na to nemas, je to tvoj problem, mas si kupovat auto pdola svojich financnych moznosti.
19.41, 2. 10. 2009, odpovědětmam takovy problem na 166 na zadni naprave,vymackane silentbloky v tehlici i v ramenouch.Pry by meli jit nahradit z nejakeho typu mercedesu.Mate s tim nekdo nejake zkusenosti? Diky za info.
19.17, 2. 10. 2009, odpovědět