mam problen na svojej alficke , podarilo sa mi vletiet na obrubnik , a od tej chvile mi auto zacalo ako by plavat na ceste ...roby to len pri vetsiej rychlosti,ale dost ma to stve.na mokrej vozovke som skusal aj ci ma to nebude zanasat ale auto prekvapivo drzi dobre,,,co myslite bude to tlmic? kde hladat chybu ? za odpovede dakujem Dusan
8.16, 25. 1. 2008, odpovědětkamarátovy to robilo to isté, vymenil spodné ramená a tlmiče a má pokoj
20.24, 25. 1. 2008, odpovědětZměř sbíhavost bude to naražený,buď je to moc rozbíhavý nebo sbíhavý to podle toho jak jsi to trefil.
21.26, 25. 1. 2008, odpověděttrafil si to dobre a to tak ze auto je nastavene na zbiehavost a tebe sa to prestavilo narazom na neutral resp skoro na neutral a to je zle auto pri väčšej rychlosti ma iny vztlak a podla mna keby si dal do zadu kridlo a nastavene na pritlak + kg cca 50-80 za predpokladu ze si trafil zadok este raz zadok nemusis nic robit. ale ty kridlo nemas tak auto ti zacne plavat to je ten jav co pocitujes a skus si to na velkom parkovisku a vo velkej rychlosti cuvat a troska otoc volantom do prava a do lava akoby si chcel rozkyvat auto a vyjavi sa t i ako velmi nekontrolovane to vsetko za predpokladu ze si trafil zadok a ak predoch chod na geometriu a nastav si povodne parametre a pozor na naboj do por roka ti odijde tak si zhanaj nový
22.47, 25. 1. 2008, odpovědětno bol som s tym na geometriu a zistili mi tam ze mam odklon na zadnych kolesach , je to len asi 0.03mm, ale je to uz tam , co s tym??? poradte co sa musi vsetko vymenit ... ten co robil geometriu tak vravel ze to moze byt aj tym ze su unavene spruziny, alebo ze su uz tlmice nie v 100% stave .... ako zistim ci je su dobre tlmice ?? vitecie ako klasicky ,alebo su tam plynove ??
12.27, 28. 1. 2008, odpovědětdaj tam plynove resp plyn kvapalina sensetraky al tak s a to nejako hovori monroe
23.30, 29. 1. 2008, odpověděts tym odklonom je to ok a ze ti plave to je zaujimave musel by si to tu v iacej opisat co kedy ti to robi ci pri brzdenia pod
23.32, 29. 1. 2008, odpovědětno ja si zacinam mysliet ze je zle zrobena ta geometria, predtym ako som vletel na ten obrubnik som mal menene ulozenie stabika, a na geometriu som chcel ist takl ci tak , no a teraz sa mi to zda take nekludne,hlavne vo vetsich rychlostiach,akoby to plavalo na ceste , na ten servis som uz pocul viac staznosti co sa tyka geometrie,tak asi jak pridem domov tak skusim,niekde inde dat zrobit geometriu a uvidim .... jasne ze este skontrolujem gumi , ( v predu mam 185, a vzadu 195, ale to asi s tym nic nema nie ? )
7.49, 30. 1. 2008, odpovědět