ahoj.mam takove dilema.chci si zakoupit novz vuz nebo spise staronovy a moc se mi libi alfa 156 2.0 JTS 2003..ale docela me zarazi spotreba na veskerzch strankach uvadeji ruzne udaje..muze mi nekdo rici jak to s tou spotrebou je doopravdy???a jak je jinak alfa spolehliva.
19.33, 27. 1. 2008, odpovědětzo spotrebou neviem , ale alfa je v pohode spoľahlivá len záleži od akého vychcanca ju kúpiš...počítaj s tým , že ti bude treba ešte nejakých 20000Sk až 30000Sk na výmenu filtrov, rozvodov,oleja , brzdovky ...nejakých silentblokov atď...dobré by bolo keby predávajúci súhlasil s tým , že na vlastné náklady pôjdeš do autorizovaného servisu aby ti napíchly auto na examiner ...ten ti načíta nejaké závady a dá sa zistiť aj skutočný počet km...záleži aký profík to robil... :( celkovo zhodnotia auto urobia test ...určite to stojí za tie peniaze ...potom nebudeš musieť tŕpnuť kedy ti čo odíde a plakať ako niekto kto sa popálil pri kúpe a potom už len povie no jasne ALFA ... mal som mercedes A, citroen picasso a nikde to nebolo bez problémov ... závady ani nebudem opisovať :( s alfou som maximálne spokojný ,ale ako som písal tiež som musel vymeniť kadečo...s alfou budeš mať radosť z jazdy ako nikdy predtým a vždy ťa zamrzí , že už si prišiel do cieľa ... :) tak šťastný výber alfista
21.59, 27. 1. 2008, odpovědět