Ahojte..občas při plným plynu se mi stane, že se rozsvítí kontrolka vstřikování a auto na vteřinku přestane táhnout...motor jakoby úplně vynechá.... když se to stane na 5ku tak budiž....ale když na plnou jedničku, tak to solidně škubne s celým autem 2,4 JTD 100kw máte nápad?
23.05, 27. 1. 2008, odpovědětKdyz ti svítí kontrolka tak neni nic jednodušího než to napíchnout na diagnostiku a ta ti napoví co tomu je. Je to jednodužší než naslepo hledat závadu.
23.11, 27. 1. 2008, odpovědětVy už sa bez tej diagnostiky asi ani neviete zaobist... treba si poriadne prečítat forum a hladať možnú príčinu!!! Tvoj problém je na 99% percent v nefunkčnom naklápaní lopatiek na turbe, to býva najčastejším problemom u JTD motorov, ked sa na chvilu rozsvieti vstrek. Je to tým že motor vytočíš cez 3000 ot/min. Tento problém sa riešil v dvoch témach asi 10 dní dozadu (od 3000ot/min netaha, Výkonová dira 2.4 JTD 100kw) Výkonová dira 2.4 JTD 100kw) Vy tu založíte novú temu asi aj ked sa vam prilepí mucha na čelné sklo !!!!
23.21, 27. 1. 2008, odpovědětPrepáč zle som si to prečítal "při plným plynu" , ty si v poriadku? Diesel na plné otačky?! Ty potrebuješ diagnostiku, len že nie v servise ale u psychologa...
23.29, 27. 1. 2008, odpovědětObdivuji tve jasnovedecke zchopnosti. Z tak mala informaci zjistit pricinu zavady. Samozrejme ze to muze resit metodou pokus omyl, ale diagnostika která zabere par minut, mu muze usetrit spoustu casu a prace.
23.42, 27. 1. 2008, odpovědětS tym naklapaním lopatiek na turbe na diagnostike nikdy nič nezistili, ale to naklápanie sa serie na každom JTD, takže ked to preventívne rozbehá nemusí íst možno na diagnostiku a ušetrí nejaké korunky... len treba lepšie čítat forum!!!
23.47, 27. 1. 2008, odpovědětPřesně tak! Nechá si za litr dojebat fugující turbo, než by dal 3 kila za diagnostiku. Nemáš autoservis? Jezdil bych k tobě.
1.08, 28. 1. 2008, odpovědětpsychologa? hh Ty jako nikdy nesešlápneš pedál na podlahu??
1.04, 28. 1. 2008, odpovědětto kejml: Prepač tak potom som nepochopil asi vobec význam tohoto fora, ja som si vždy myslel že ono sa to tu píše preto aby to čo sa dá doma jednoducho vyriešit aj by sa aj spravilo a nechodili ako čuráci na diagnostiku, kôli čomu samozrejme si musím zobrať den volna + zaplatit za diag. a oni mi tam povedia že to auto nehlásí žiadnu chybu alebo nevedia presne čo s tým môže byť....
14.53, 28. 1. 2008, odpovědětKdyz by mu nic nesvítilo tak bych mu neradil diagnostiku ale když napsal "se rozsvítí kontrolka vstřikování a auto na vteřinku přestane táhnout" , tak je tam rozhodně uložená chyba. Budu se opakovat, ale lepší je jít cestou menšího odporu. Ne všechno se dá vyřeit snadno doma
23.14, 28. 1. 2008, odpovědětCaute, neviete niekto ake ma cislo lozisko v tej napinacej kladke plocheho (klinoveho) remena. Strasne mi huci a dostal som typ ze sa to lozisko da vymenit a nemusel by som kupovat komplet. A este jedna otazka ako alebo kde sa ten remen napina? Dik
19.06, 29. 1. 2008, odpovědětRekni Norovi. ma tu kladku za dobry prachy
19.15, 29. 1. 2008, odpovědět