Ahoj, potreboval by som vediet ako sa odobere volant. Potrebujem dostat dole packu na stierace pretoze mi nejdu...teda idu ale iba ta najrychlejsia poloha....a mam podozrenie na packu. Dneska som sa do toho pustil ale stroskotal som na volante. Potesia vsetky rady, diky moc
17.44, 28. 1. 2008, odpovědětjá mám facelift a páčky mi oddělat nešly aniž bych to rozdělal na šroubek! Jinak volant jít musí-zezadu povolíš imbusem airbag,pak odděláš tu krytky té středové matky, povolíš a volant je dole!
19.32, 28. 1. 2008, odpovědětnezabudni si pred demontazou oznacit polohu volantu voci tyci riadenia.
23.06, 28. 1. 2008, odpověděta nevystreli airbag ked ho budem zapajat naspat?
5.50, 29. 1. 2008, odpovědětno preventivne pred demontazou a montazou nic nezapinaj, ani klucik nedavaj do zapalovania.
6.03, 29. 1. 2008, odpovědětno ja som mal presne ten problem a nakoniec bola chyba v motorceku!! ja si myslim ze to nebude chyba v packe ,ale skor by som dal na ten motorcek!
7.56, 29. 1. 2008, odpovědětMotorcek som pozeral a vypada byt OK...mne ide iba spodna poloha packy (najrychlejsi stupen) a ta horna-nearetovana....neviem, kazda rada dobra
10.10, 29. 1. 2008, odpovědětno na nom nevidno uplne nic , ja som mall presne to iste , isla len poloha najrychlejsia , a ostatne nie , tiezz som myslel ze to bude elektrina a nakoniec to bol vazne motorcek ... skus si to tam nechat neako premerat ci to dostava prud pri motorceku!
12.13, 29. 1. 2008, odpovědětA vies aj konkretne co bolo vo veci? Ci si len vymenil motorcek a bol pokoj?
18.03, 29. 1. 2008, odpovědětno mne sa to stalo dost neprijemne na ceste do rakuska a to priamo v Budapesti, vecer prsalo a prestali mi ist uplne , tak ze som prenocoval v hotele a rano hned do alfi , povedal som im co a ako a oni hned siahly po motorceku,skusili jeden pouzity napojit na moju elektriku zo stareho , a isla len posledna rychlost (ako pred tym) potom doniesol uplne novy , a cuduj sa ide vsetko ako ma, inac motorcek a praca ma stale 90 eu,
7.54, 30. 1. 2008, odpovědětJa som mal vcera rozobrate tie packy a vsetko vypada byt OK. Este ma napadla jedna vec a to ze ten motor ma 2 vinutia alebo jedno ale s odbockou pre pomaly a rychly chod. Skusim pomerat napatie na tych 3 kabloch co idu do motorceka a uvidi sa..to by mohlo dost napovedat ci je chyba v motorceku. Ak hej tak tak by som tam skusil dat aj nejaky z fiata alebo z coho lebo za tie prachy sa mi novy kupovat nechce
10.33, 30. 1. 2008, odpovědět