Caute,nevie niekto nahodou cislo loziska ktore je v v kladke na napinaku alebo tlmici kmitov alebo co to je,na plochom (klinovom) remeni. Strasne mi to huci a dostal som typ ze sa to lozisko da vymenit a nemusel by som kupovat komplet. A este otazka kde alebo ako sa ten remen napina. Dik
19.13, 29. 1. 2008, odpověděttak za prvé: když píšeš že chceš vyměnit ložisko na napínacím rameni, tak snad asi tím ramenem logicky. za druhé: nevím jak chceš dokázat vyměnit ložisko v plastové kladce? po demontáži už to nemáš jak zajistit. Pokus sháníš jen kladku prodávám ji do 500 kč.
19.25, 29. 1. 2008, odpověděttak za prvé: když píšeš že chceš vyměnit ložisko na napínacím rameni, tak snad se asi napíná tím ramenem logicky. za druhé: nevím jak chceš dokázat vyměnit ložisko v plastové kladce? po demontáži už to nemáš jak zajistit. Pokus sháníš jen kladku prodávám ji do 500 kč.
19.25, 29. 1. 2008, odpovědětnazdar, neviem aku mas motorizaciu ale ja mam skusenost s JTD, tam je ten napinak remena ako pruzina medzi dvoma akoby paakami, jej drziak, resp konstrukcia je chytena jednym srobom do bloku motora a na tej pruzine, ktora dopina je kladka, ta vedie remen a zaroven na nho tlaci, ja som s tym mal zlu skusenost, lebo chvilu po kupe sa napinak-ta pruzina ma taky valcek v puzdre, to sa zadrelo a ta sila normalne zlomila srob co bol v bloku, cize niekedy je lepsie cely napinak remene vymenit, my sme to rozobrali vysmirglovali ten valcek co je v puzdre nahodili tam vazelinu a bolo, len ten sroob bol probleem odvrtata a dali sme daky s dajakej hlavy motora.......
19.25, 29. 1. 2008, odpovědět