Je mozne ze za spatne starty, spatny bech motoru a velmi vysokou spotrebu ( cca 14 litru mesto a to jeydim hodne v klidu) muze lambda sonda aniz by se rosvitila kontrolka vstriku. Rano otocim klickem auto nastartuje na cca asi 1-2 vteriny motor bezi a pak sam chcipne. Pak se uz bez plynu neda nastartovat. do otacek okolo 2500 auto jakoby vynechava. po 3500 do 5000 jako by melo vykonovy vypadek. Jinak mam novy svicky, olej, filtry , vycistenou vahu vzduchu a klapku samozrejme taky...... Jo a jedna se o 1.6 T.S
6.54, 30. 1. 2008, odpovědětNo tak mozny to je urcite bych ji zkontroloval, ale zase se mi nezda, ze by todle vsechno delala Lambda. Ja jezdil se spatnou asi 3 mesice a kdybych nevedel ze je spatna tak to vubec nepoznam (mozna jednou za cas kolisly otacky ale to bylo tak vsechno)
9.15, 30. 1. 2008, odpovědětAhoj, ja mam take zvysenou spotrebu ale diky katru ktery nemam a hlavne ze se mi, ohreje motor na miste a kdyz se rozjedu tak se zase ochladi a vubec nejede, diagnoza podle me je vadny termostat...
10.43, 30. 1. 2008, odpovědět