zdravim vas, nevie mi niekto poradit, ako zistim ci mi v zime funguje klima ??? alebo ci len chladi alebo sa da pouzivat aj ako kurenie.mam 1.9jtd 77kw.dik
23.07, 1. 2. 2008, odpovědětco vím, tak v zimě by ti kompresor neměl sepnout.... Ještě bych chtěl připojit jeden dotaz. Když jede klima, tak to omezuje výkon, žejo, to je jasný....ale někde sem četl, že u alfy je to tak, že když potřebuju plnej výkon, že to klimu dočasně vypne. Co je na tom pravdy? díky
23.58, 1. 2. 2008, odpovědětČau, myslím si, že klima sepne i zimě!!! Pozná se to, pokud máš orosené okna zevnitř, tak se ti mnohem rychleji odrosí!!! Je dobré to používat!!! Odrosení trvá mnohem kratší dobu
7.13, 2. 2. 2008, odpovědětmne teda klimu v zime nezapne... musi byt aspon 16° a viac!
8.00, 2. 2. 2008, odpovědětTiez by som povedal ze klima normalne zopne,len ty nenastavis prieduchy na taku teplotu aby aj chladila,samozrejme,v zime. Ale kompresor bezi,a napr.na tie okna je to velmi dobra vec,odrosia sa ovela rychlejsie preto lebo su ofukovane suchym vzduchom z klimy. Ved ked das polohu okna max,tak sa ti rozsvieti aj kontrolka zadneho okna,aj ta hviezdicka klimy,tak mi to pride tak ze bezi:))
8.19, 2. 2. 2008, odpovědětklima v zime funguje...a delam to presne tak jak popisuj Patik,je to dobre...jeste jsem neslysel o tom ze by nemela fungovat v zime to slysim tu poprve....rikam me funguje ...:)))
9.18, 2. 2. 2008, odpovědětKompresor klimatizace nesepne, pokud je venku teplota nižší než 3 stupně. To že se Vám rozsvítí kontrolka (modely před faceliftem interiéru) neznamená, že sepnul kompresor. U novějších se ani kontrolka nerozsvítí. Je to z důvodu ochrany systému klimatizace a kompresoru.
9.57, 2. 2. 2008, odpovědětJá mám pocit,že v příručce píšou něco o tom,aby se v zimě aspoň tak jednou za dva tejdny zapnula na nejteplejší,aby se to tam proběhlo.Stejně tak,když ji nepoužíváte častejš.
10.20, 2. 2. 2008, odpovědětMě klima nesepne, když je pod 4 stupně tak jí nezapnu.... 4 stupně a víc tak se zapnout dá. Nevím jestli to tak má být nebo jestli je někde chyba.
10.34, 2. 2. 2008, odpovědětFunguje aj v zime no nie hned po nastartovani motora ma to tepelnu ochranu*******klima vysusuje vzduch to preto sa okna skor odrosia******
10.36, 2. 2. 2008, odpovědětno mne negunguje ak teplota klesne pod 4C ked mam auto v garazi a je tam +7 tak fungoje
20.20, 18. 12. 2009, odpovědět