Ahojte, chtěl bych si dodělat zadní el okna. Mám jen přední. Kolik je to práce? U některých aut je to skoro nereálný, u některých to jde jednoduše. Jak je na tom alfa? (1998)
15.57, 2. 2. 2008, odpovědětto by ma tiez zaujimalo.. newie niekto ci uz su dotiahnute kable od wyroby do zadnych dweri na stahowanie okien.. tym padom by stacilo dat el stahowaci mechanizmus a malo by to ist??? wdaka :-)
17.27, 2. 2. 2008, odpovědětale notak, určitě to už někdo dělal
19.50, 4. 2. 2008, odpovědětje potřeba: tapec dveří řidiče, oba zd. tapecy dveří, obě stahovačky, ovládání oken u řidiče, obě ovládání zd., řj. stahování oken, a nejspíš i jiný elektrický svazek, a práce až až. Takže se to nevyplatí a hlavně, nikdy nevrátí.
20.35, 4. 2. 2008, odpovědětjo, že se to nevrátí, s tím počítám, o to mi tak nejde :-) ale štve mě, že se mi okna na kličku dost často pootvírají.... jde mi hlavně o tu eletriku, jestli bych musel dávat jiný konektory, kopletní dráty tahat apod, nebo je to už nějakým způsobem předpřipravený...díky (mám poměrně vybavenou verzi - 4bagy, zadní repro..... , třeba to tam bude, nevíte? )
22.11, 4. 2. 2008, odpovědět