Popelník mi už šlape, ale dnes jsem při napíchnutí na diag. zjistil, že sporadická chyba na airbagu sedačky řidiče, doprovázená rozsvícenou kontrolkou se změnila na tvrdou nesmazatelnou chybu. Velký odpor na airbagu sedačky řidiče, čili rozspojeno-přerušeno. Nerozdělával jste někdo sedačku nebo airbag? Mám strach z poškození. Na kolik, tak příjde airbag sedačky nebo celá sedačka na vraku nebo burze? Mám látkový SP-1 s jedním červeným nápisem Alfa Romeo uprostřed opěráku.
20.51, 15. 6. 2006, odpověděthele, konektor airbagu je szela volně uložen pod sedačkou tak prvně prostříkej ten než rozpáráš celou siznu...
22.23, 15. 6. 2006, odpovědětBohužel jsme ten spodní už dvakrát zkoušeli a nic. Po vymazání kontrolky a zamrmlání s tímhle konektorem se nic neděje, ale časem si nějak blbě sednu na sedačku a je to tam. Teď už definitivně. Proto potřebuju zjistit, jestli je tam ve vnitř konektor, co spojuje kabel k airbagu mezi sedákem a opěrákem (viz Opel...) nebo se ten kabel rozpůlil nebo třetí varianta, že odešel airbag jako takový. Nejvíc by mi teď pomohlo vědět, jak vyndat airbag sedačky ven bez rozčalounění. Je tam zevnitř šroubek nebo trny jako u volantu....?
21.01, 16. 6. 2006, odpovědět