Jaký byste doporučili výfuk pro moji 2.5 V6? Zadní díl budu měnit určitě a střední zřejmě při jednom taky ... Díky za radu :-)
11.04, 3. 2. 2008, odpovědětčau už dlouho jsem o tobě neslišel myslel jsem že už alfonze nemáš. mimo jiné řeším stejnou věc jako ty a myslím že jsem vyřešil byl výběr buď za 10 500kč Remus nebo za 9500 Ragazon obojí s atestama a homologací půjde nejspíš Ragazon
14.50, 3. 2. 2008, odpovědětČau ... to víš no, práce mi zabírá nějak moc času, takže mi toho volného moc nezbývá :-) ... ten výfuk ještě nevím ... Ty už ho máš? Že bych se stavil na předváděčku :-) ... zároveň bych si u Tebe případně opět "objednal" vyleštění pár škrábanců jako v létě :-) ... a jestli si pamatuješ, tak jsme se bavili o tom, že by šly případně "opravit" i ty moje promáčkliny na dveřích ... platí to ještě prosím? Kdyžtak dej vědět a já bych zajel :-)
11.12, 5. 2. 2008, odpovědětještě bohužel nemám, momentálně jsem ještě dostal nabídku na powersprint za 7500od Rusmicha tak půjdu juknout má prý jeden na prodejně. škráby a ty defo s tebou počítám ale až bude teplo jak výš nemám vytápěnou garáž a čeká mně ještě málá rekonstrukce bytu tak to mám nabitý jinak výfuk budu řešit co nejdříve jelikož už mně drží jen silou vůle a v létě se chystám odvézt alfonze kouknout domů. Pokud budeš mít cestu kolem tak písni a příp. se stav.
18.11, 5. 2. 2008, odpovědětJá mám na V6 supersprinta (střední díl,rezonátor a zadní díl),zvuk parádní.
19.00, 5. 2. 2008, odpovědětjj to je paráda taky bych do něj šel ale bohužel je někde jinde cenově, a za druhý se mně zdá ten zvuk hodně silný nevým musel bych to vidět na živo jen co slyšel jsem jen to co je na youtubu. Já co mám požadavky nerez, 100% homologace a oválná koncovka uvidím dnes jdu kouknout k Rusmichovi na ten powersprint pak dám vědět.
8.23, 6. 2. 2008, odpovědětto byl já Franik156
8.48, 6. 2. 2008, odpovědět2Franik: OK ... pockame na teplejsi pocasi :-)
18.53, 8. 2. 2008, odpovědětJe ho "trochu" slyšet,hlavně v tunelech tam je to fakt hukot,ale já to tam vždycky voroštuju :-),v kabině ale vůbec hlukem neobtěžuje a ještě má tu výhodu,že ti chodci neskáčou do silnice,když se zrovna řítíš :-).Jinak já ho kupoval z druhé ruky.
19.10, 8. 2. 2008, odpovědět