Dobrý den, mám alfu 156 2,0 jts sportwagon mám alfíka necelé 3 měsíce a začal mi cukat při jízdě nic nehlásí jen prostě cuká. Když jsem auto koupila dělalo to také ale hlásio systémovou chybu motoru a tak mi vyměnili svíčky a ono to na chvíli přestalo a ted to dělá zase ale nic nehlásí nevíte prosím někdo čím to může být. Díky moc monika
20.03, 3. 2. 2008, odpovědětTo může bejt cokoliv - například snímač otáček,vadnej potenciometr škrticí klapky nebo pedálu plynu,vadná některá zapalovací cívka,vadná některá svíčka,někde špatnej kontakt atd atd.Určitě bych zajel na diagnostiku.
20.11, 3. 2. 2008, odpovědětno když to dělalo poprvé hlásilo to chybu P 300 myslím a hrozilo přehřátí katalyzátoru al to mě ubezpečili že je to těmy svíčkama. Jinak jsem z Kladna a tam je servis alfy opravdu tragickej jsou nepříjemný a ještě viděj mladou holku tak mi tvrděj že musím vyměnit skoro všechno nevíte teda o nějakým lepším servise, kterýmu se dá věřit
20.26, 3. 2. 2008, odpovědětJsou nepříjemný,když viděj mladou holku jo?:-)To jsou tedy chlapi - já vidět takový 2 kočky,tak nevím nevím...:-).Škoda,že nemám diagnostiku:-):-)Něco ti pošlu,třeba ti to malinko pomůže.
21.06, 3. 2. 2008, odpovědětP300 je po překladu chyba:Náhodné/vícenásobné vynechání zapalování válce.Nemusí to být jen svíčkou,ale i zapal.cívkou,koncovkou cívky na svíčce... Někdy,když je civka načatá pomůže výměna svíčky,ale jen dočasně (kolem 1000km).Potom to začne opět cukat.Neříkám,že je to zrovna tím,ale už jsem se stím setkal.
21.16, 3. 2. 2008, odpovědětKočičko budeš mít možná vodu u svíček měl jsem to samý
22.49, 3. 2. 2008, odpovědět