Nesvítí mi přední levý a zadní pravý světlo u 156 1.6ts.Nende tam plus.Když nathnu plus z druhý strany tak se rozsvítí všechno.Elektrikář mi nepomohl že prej potřebuje manuál el instalace blbec.
16.39, 3. 11. 2006, odpovědětA co takhle pojistky?Ty si kontrolovala?
16.56, 3. 11. 2006, odpovědětA co všechno jsi rozebrala ?
17.14, 3. 11. 2006, odpovědětvelmi vtipné.Super diskuse
17.21, 3. 11. 2006, odpovědětNO, buďto může být chyba v žárovce (kách) - to jsi ale psala, že nejsi hloupá, takže dál může být chyba v pojistkách - to jsi psala taky že nejsi hloupá - takže dál může být chyba hnedka v pojistkovém panelu - to nevím jestli nejsi hloupá, ale občas se pojistkový panel vypálí a světla svítí-nesvítí-svítí-nesvítí, taky auto může jet-nejet-jet-nejet atd, atd, pak je to taky otázka jestli to není kostrou...to ovšem chápu že nejsi úplně na hlavu padlá, tak se ptám co všechno jsi ještě rozebrala, ať se pohnem z místa...
17.26, 3. 11. 2006, odpověděttak super na každý světlo jdou 4 kabely od 1 do 4. na ty co mi nesvítí má jít štáva v č2 a vč3.doufám že zatím stíháš?a nejde do tý trojky a tak nesvítí nic.vezmu proud z druhý strany z trojky a svítí všechno.Každý světlo má kabel č3 jinak barevnej do levýho předního(to který nemá proud) vede zelenožlutej.a zelenožlutej je v tom autě jen jeden protože ital neni blbec tak aby to našel tak tak to je.Od pojistek vede proud do zelenožlutej dozadu a ten proud má když zapnu světla.Pak vede zelenožlutej do přecvakávače dálkovejch světel a ten nevím kdy má být pod proudem nebo ne.
17.42, 3. 11. 2006, odpovědětNo, snad stíhám...začal bych u těch pojistek, většina aut má v pojistkách levou a pravou stranu,ALE některý auta (Italy bych na to klidně šacoval) mají udělanou instalaci z pojistek křížem (!) to by odpovídalo, já bych začal tak, že bych našel pojistku která má na starosti ten kabel č.3 (do kterýho proud nejde) a tam bych změřil a) jestli jde proud DO svorkovnmice pojistky, b) jestli když dám proud v pojistkách na ten zelenožlutej kabel, tak jestli se objeví i v zadu a ve předu - pokud ano-tedy pokud se tam objeví, tak je chyba v pojistce a nebo v panelu=kontrola pojistky eventualne panelu...kdyžtak koukni na emajl ferrari a zavolej...
17.52, 3. 11. 2006, odpovědět... jo a ještě pro úplnost co vlastně přesně nesvítí, parkovačky ? Celá lampa ? Nebo jenom světla, ale brzdy svítí ? ...
17.57, 3. 11. 2006, odpovědětbrzdový vzadu obě.přední a zadní křížem komplet.jak sem řikala nejsem blbá takže vím že je to na okruhy 6+7 křížem ty pojistky sou pořád pod proudem obě to je taky zvláštní. do svorkovnice myslím že proud jde ale nevím jistě už si to nepamatuju
20.04, 3. 11. 2006, odpovědětpokud ti toho nesviti tolik, chyba v zarovkach nebude, hledal bych to nekde ve svorkovnici - pojistek, jeste me napada jedna eventualita, 156 ma na tyhle svetla diagnostiku - jestli neni v haji obvod, ktery hlida neposkozenost cesty - zhasne ti kontrolni zarovka neporusenosti osvetleni parkovacek , brzodvych svetel a zadnich mlhovek? rozsviti se vube, kdyz zapnes klicek?
6.43, 4. 11. 2006, odpovědětjo a měla sem 166 a ta měla u světel vepředu pojistky pro světla samostatně tak sem myslela že mi někdo poradí kde je něco takovýho ve 156 ale asi tomu rozumí jen ital
20.05, 3. 11. 2006, odpovědětJestli se mohu zeptat, svítí Ti na palubní desce ta jantarová žárovka, co ti signalizuje když máš prasklou žárovku, nebo jí tam nemáš??
8.24, 4. 11. 2006, odpovědětto bude poistka, vyber všetky poistky na osvetlenie a znova ich založ. ja som to mal s predným svetlom. jedna bola vypálená.
16.25, 4. 11. 2006, odpovědět