ted poprosím o radu všechny, kteří už mají svou 156 prolezlou skrz na skrz :-) něco mi klepe v palubce, podle zvuku mi přijde, že je to něco za budíkama a strašně mě to sere, protože když auto drncá na nerovnym povrchu, je to strašně slyšet. rozebral jsem to, ale nic jsem nenašel :-( neměl jste někdo stejný problém a vyřešil to? díky za každou radu, protože já už jsem zoufalej, už mi tam zůstaly jen trubice na ventilaci a stejně nikde nic :-(
9.36, 4. 2. 2008, odpovědětBohuzel radu neznam, ale me to dela taky.
12.15, 4. 2. 2008, odpovědětto vrzga asi kazdemu, su to vsetko nanic plasty, moc tvrde
14.47, 4. 2. 2008, odpovědětno plasty jsou to tvrdé, ale tohle není tím, že jsou tvrdé plasty. tam prostě někdě něco lítá. jenom vědět kde. třeba ti to cvaká jinak, než mě, ale to je fakt, jako když je někde v umělý hmotě nějaký šroubek nebo tak něco. dej si do tvrdého plastu šroub, trochu s tim poházej a máš přesně ten zvuk. já už myslel, že mám vyhráno. umělec předemnou asi koukal do toho otvoru na vzduch hned u předního skla a jeden ten umělohmotný cvoček mu spadl dovnitř. našel jsem to, vyndal to, sral jsem se s tim celej den a byl natěšenej, že je po. a ono prd. cvaká dál :-(
15.14, 4. 2. 2008, odpovědětCau, mam ten isty problem...mne to pripada ako keby nieco buchalo o ten vydych kurenia co je na palubke..ten velky horny...alebo samotna mriezka. Nic ine ma nenapadlo
14.48, 4. 2. 2008, odpovědětzaitm máme všichni stejný problém, ale jak to vyřešit :-)
15.03, 4. 2. 2008, odpovědětJá měl celou palubku venku-ne kvůli tomu klepání. Podle mě to nic jiného,jak povolený šroubek být nemůže,protože tam ani nic jinýho, co by mohlo klepat není. Ale nevím...
11.26, 5. 2. 2008, odpovědětTaky mi to klepe,ale kdyz uz tu rozebirame ty zvuky. .Nevíte co je zase to bzučení,když otočíte klíček?Tak je to někde v palubce a bzučí to pořád,ale při nastartovanym motoru,to skoro slyšet není.
12.11, 5. 2. 2008, odpovědětPridávam sa k väščšine mne tam tiež niečo rachtí.
13.05, 5. 2. 2008, odpovědětMne to zmlkne vzdy kdyz trosku zatopim,a pak uz se to neozve:-). A jeste mi nalevo zepredu obcas jako by cvaka nake relatko... Nevite co to je???
13.47, 5. 2. 2008, odpověděts tím topením nevím. taky občas zkusím pustit topení, ale cvaká to pak pořád. ale jsou fakt cesty, kdy o tom nevím a pak jsou cesty, kdy bych šel snad radši pěšky :-(
15.03, 5. 2. 2008, odpovědětChlapi...ked som prvy krat cital tuto debatu tak som si uvedomil ze aj ja mam tento problem no a nedalo mi to tak som troska patral a nasiel som pricinu...mne tam klepkala klietka na radio...lepsie som ju tam prichytil a je to...neviem ci mate to iste ale tak skuste..za pokus to stoji
13.55, 5. 2. 2008, odpovědětAt je klietka cokoliv,tak u me to s radiem nema nic spolecnyho.Asi vim co myslis.Podle me to cemu rikas relatko,je taky mezibudikovy zvuk.A treba to ma mezisebou neco spolecnyho??
14.11, 5. 2. 2008, odpovědětu mě to s rádiem taky nemá nic společnýho. jak říkám. měl jsem to odstrojený total i se středovým panelem a když jsem s tím jel, tak to stejně cvakalo. díky za tip, ale tohle asi není můj případ.... co se týká bzučení. taky to slyšim, ale jak nastartuju, tak to přestávám řešit :-) řešim jen to, co slyšim při jízdě :-)
15.02, 5. 2. 2008, odpovědět