Zdravím Všechny stejně postižené stejnou nemocí kterou je AR:-)Mám takovej dotázek ohledně dílny a zvedáku v Praze a okolí.Občas potřebuju něco na autě udělat a nemám kde,servisy jsou neskutečně drahý a přitom bych si plno věcí byl schopnej udělat sám.Ale plazit se pod autem teď v zimě na ulici se mi moc nechce,proto bych uvítal někoho se zvedákem a dílnou v Praze nebo okolí.Nemuselo by to bejt zadarmo,klidně něco zaplatim,pokud bude možnost tam dělat a hlavně zvednout auto nad sebe a nebo minimálně montážní jáma.Dřív bejvaly všelijaký kluby kde se tohle dalo,ale dneska fakt nevím kde by to šlo.Pokud máte nějakej tip,rád někdy využiju.Zrovna bych potřeboval sundat vanu a víko vaček,přetěsnit to a pak dát nový náplně.Všechno mám,jen čekám na těsnění a pak to někde udělat.Ale kde,kua?:-))))
22.13, 4. 2. 2008, odpovědětČau,mám dílnu ve Slaném jen ještě není v provozu-sháním automechanika-musím koupit spoustu vybavení hever tam je.. příští měsíc by to bylo možné..
19.33, 5. 2. 2008, odpovědětJá jezdim do občas do Slanýho a klidně zajedu kdykoliv - to není daleko.Tvoje nabídka je,že bych si to tam mohl sám opravit?Táák to bych byl moc rád.Automechanika bohužel žádnýho neznám.Pokavaď tam máš zvedák,rád využiju.V bližší době než za měsíc to možné není?Potřebuju sundat vanu a přetěsnit a pak víko rozvodů a taky přetěsnit.Pak bych to zespodu zkontroloval a natřel nějakou ochranou.Ovšem ten tekoucí olej celkem hoří,potřebuju ho vyměnit a nechci ho lejt do tekoucího motoru.Zmáknul bych to sám,jen mít ten zvedák a dílnu kde není pod nulou.Můžeme se nějak dohodnout?
21.33, 5. 2. 2008, odpovědět