začínám pomalinku zjišťovat,že stěrače jsou lehce v háji, hlavně u spolujedce, teďka v těch sračkách docela duležitá věc,aby fachali.Nějaký doporučení jaký koupit?Chci celý ne jen gumky.Odkaz na shop,případně něco v Brně by bodlo.thx
22.35, 3. 11. 2006, odpovědětkoupil jsem jen gumky a stalo to za prd .. zrovna minuly tyden, jak byl slejvak, jsem jel nedaleko Kolina, proste sem zajel na prvni cerpacku, koupil komplet za 149,- nasadil a maximalni spokojenost
6.38, 4. 11. 2006, odpovědětJá jsem kupoval taky jenom gumičky, protože Ty univerzální stěrače nejsou tak tvarované jako ty originál, ale po výměně mi začaly strašně skákat, tak jsem si koupil zase originál, ale stály mě litr...:(
8.27, 4. 11. 2006, odpovědětNejlepší zkušenost jsem udělal s Valeo Silencio. Akorát mě trochu děsí ta kontrolní samolepka co na nich je. Je žlutá, což znamená, že by se měly vyměnit a to je tam mám od posledního Ježíška. Ale jedou (zatím) výtečně, tak je tam (zatím) nechám. Nevím, kolik za ně J. platil, ale v Kelly koukám že stojí sada do 5tikila. Naopak - nejhorší zkušenost mám s vyměněním gumiček, ketré jsem koupil někde na pumpě. Už nikdy.
22.48, 5. 11. 2006, odpovědětČau já jsem vyzkoušel tekutej přípravek od Sheronu jmenuje se AntiRain nastříkáš necháš půl hoďky působit a pak vyleštíš. Přípravek má atest 8SD, Vyzkoušel jsem toho víc ale vždy při setření to dělalo šmouhy atd tento né, Při jízdě se na skle tvoří vodní kuličky a sjíždějí nahoru není potřeba používat stěrače. Má to i jednu nevýhodu odstraňuje tuto vrstvu líh a ten obsahují všechny zimní přípravky do ostřikovačů. Jinak na sezónu super výdrž tak měsíc a pak se to musí obnovit.
6.28, 6. 11. 2006, odpovědětBehni do hociktorej Škodovky a kúp si originály na superba 100% pasujú.
12.36, 8. 11. 2006, odpovědětChalani pomôžte prosím, potrebujem demontovať stierače a ani za máriu ich nemôžem dať dole z tych šroub...nechapem...nestierajú mi motorček funguje, avšak keď ich zapnem zostanú v strede skla a len vrčia, musím im pomôcť aby sa vôbec vrátili...
10.08, 13. 10. 2007, odpovědětu mna su zas stierace hlucne... cim to moze byt? premazal som pohybliwe casti ramien a stale to ma neprijemny zwuk... ak ich nadwihnem tak to stichne akonahle ich zatazim trocha rukou ked su zdwihnute tak opat hucia.... tak isto ako ked su na skle... wdaka za radu....
11.08, 13. 10. 2007, odpovědětPořídil jsem celogumové, vyšli na cca litřík, mám je asi 2 měsíce a zatím super(tiché, nedělají šmouhy...)
11.54, 13. 10. 2007, odpovědětKoupil jsem origoš na oktávku taky pasujou jsou OK a levnější
20.02, 13. 10. 2007, odpovědětna ktoru oktavku? 1 alebo 2
13.14, 11. 12. 2007, odpovědětNevím? ale to jsem neřešil prostě sem změřil délku a mrknul na uchycení skočil do marketu protože blíže nic nebylo,potřeboval jsem je okamžitě tak jsem je koupil ,cena asi 250kč zatím v pohodě vyskoušej čauvec zdravím slovensko
14.09, 11. 12. 2007, odpovědětJá měním jen gumy ve stěračích , u nás v mototechně grafitový 35 kč za 65 CM...zkrátím dle potřeby....stírají do sucha , nedělají šmouhy , jsou suprově měký a perfektně přilehnou na sklo , je to nějaký holandský výrobce.....měním tak 1-2 za rok...
15.10, 11. 12. 2007, odpovědětČau, já mám stěrače Bosch aero twin , cena cca.800kč a jsou přímo na 156.Stírají výborně.
19.01, 11. 12. 2007, odpovědět