Vzdycky kdyz jsem tu cet jak nekomu cvaka palubka, tak jsem dekoval bohu, ze ja mam to stesti a nic mi necvaka. Ale ted to prislo i ke me:-( Koukal jsem na ten navod na alfa156.net a diagnostikoval jsem si podle fotek, ze to bude delat ten sroub uplne v pravo pod prednim sklem co drzi ten hlinkovej ram na kterym je palubka. Bohuzel jedina moznost jak se k nemu dostat je asi vyndat palubku nebo sundat sklo. Do palubky se mi moc nechce, mate nekdo zkusenosti se sundanim skla? je to moc prace? jak zacit?diky
14.51, 4. 11. 2006, odpovědětSklo není o moc lepší volba,protože je lepený.Pakárna co?
19.20, 4. 11. 2006, odpověděttak jsem dnes cely den stravil sundavanim palubky abych si utahnul ten sroubek ... jake bylo me zklamani kdyz po vyjeti z garaze po 7hodinach prace mi to cvakalo stejne jako predtim ... pritom ten sroub, u ktereho jsem mel podezreni jsem dotah jak to slo ... uz jsem z toho zoufalej
19.06, 5. 11. 2006, odpovědětMně už to cvaká přes rok a půl. Taky už jsem zoufalý. Ono to fakt cvaká stejně jak jsi to dotáhl?
10.22, 6. 11. 2006, odpovědětjj, uplne stejne,... stahl jsem palubku a dotahnul ten sroub co drzi ten magnesiovej ram ke karoserii ... ten uplne v pravo u spolujezdce ... bohuzel to nemelo efekt, nevim co tam dela ten zvuk, opravdu nechapu ....
10.19, 9. 11. 2006, odpověděttak měl jsem sundanou palubku minulý týden žádný šroub nebyl povolený spojováky kabelů sem připevnil ještě pomocí silokonu (plastová uchytka) a pár dni ticho a ted to začalo znovu takže mě napadá jedině pruduchy foukání vzduchu že můžou cvakat případně nějaký jiný plast
22.06, 6. 12. 2009, odpovědět