Mám problém. Na volnoběh mi lítaj otáčky od 500 do 1500. jak vyřadím a pustím spojku spadnou otáčky k pěti stům a přidušenej motor je hned zase pošle nahoru k 15-ti stům. A takhle pořád dokola, třeba až do vánoc.. co s tím? Je to krokový motorek?
20.58, 7. 2. 2008, odpovědětMam presne rovnaky problem pri preradovani mi padaju otacky motora az k 500 a potom vyskocia niekam nad 1000 a potom sa to stabilizuje.
22.49, 7. 2. 2008, odpovědětA měníte pravidelně vzduchový filtr? Podívali jste se už taky na klapku sání, když sundáte tu plastovou trubici jestě za váhou vzduchu, jak vypadá? jstli je černá jako uhel, tak by to chtělo celé pročistit, prodává se na to sprej kterým se to celé vystříká když se motor nechá ve vykokých otáčkách, až do omezovače, líp to snad ani vyčistit nejde, ale divili byste se co vylítá z výfuku:D. a když jsem u toho, tak se podobným přípravkem čistí vstřiky, který se nalije do nádrže a myslím že to je na 60l. Kamarád mechanik to dělá na svých autech a nemá zatím žádný problém!!!
10.33, 8. 2. 2008, odpovědětBoze nektery lidi sou fakt hloupy. Kolikrat se todle tema tady jeste objevi... :-( Zkuste hledat kluci....
12.09, 8. 2. 2008, odpovědět