CAUTE.Mam taky problem vcera som vymontoval volant potreboval som vymenit ovladanie svetiel.Vsetko som robil z odpojenou baterkou a ked som to zlozil zacala mi svietit kontrolka airbagu mam alfu 156 1.6 1998 co mam robit vsetko je tak zlozeme ako to bolo dam klucik do polohy ked sa maju rozsvietit kontolky a kontrolka airbagu sa rozsvieti zhasne na sekundu a znova svieti aj ked bezi motor.Poradite?
18.39, 9. 2. 2008, odpověděta určitě jsi dobře zapojil ten drát k airbagu? Já jsem to dělal i bez odpojení baterky a nic mi necvítí! Ničím jiým to přece být nemůže-pokud jsi toho víc nerozdělával.
20.18, 9. 2. 2008, odpovědětVsetko je tak ako ma byt akurat ten kopnektor na airbagu som si neni isty ci je dobre zapojeny keby to bolo aspon nejako oznacene bojim sa ho otocit ten konektor ci ta nahodou nevystreli
13.36, 10. 2. 2008, odpovědětPokial si zapal klucik vtedy,ked bol airbag odpojeny tak je to v hajzlu on ma totiz pametovy efekt teras si mysli ze ziadny nema .....ak si to tak spravil tak ty nic ine nezostava ako nastivyt neaky servis ( nemusi to bit zrovna alfacky) a dat si tu chybu vymazat ........je to jednoduchy ukon co nezaberie viac ao 5 min .....
17.22, 10. 2. 2008, odpovědětprave ze to ani klucikom som nehybal az ked som to isiel vyskusat zrejme asi budem musiet to dat vymazat
19.57, 10. 2. 2008, odpovědětBol som na diagnostike spolujazcov vymazali ale vodicov nie teraz neviem co mam robit
15.07, 24. 12. 2008, odpovědětJsi si úplně jistý, že jsi nepřetočil ten kroužek pod volantem, je dělaný přesně na otáčky, když ho tam nedáš přesně zatočíš volantem a přetrhneš ten vodič v tom kroužku a je to v pr**.
9.25, 5. 1. 2009, odpovědětten kruzok je v poriadku aj kable fakt uz neviem co tam je do servisu to nechcem dat lebo ked pytali len za vymazanie chyb 990sk potom co by ma stala oprava asi by som sa nedoplatil
10.41, 5. 1. 2009, odpovědětklucik nesmie byt ani v spinacej skrinke to mi povedali v ALFE v servise
11.36, 5. 1. 2009, odpovědět