Ahoj, mám problém - přišel jsme k autu a chtěl jsem ho odmknout DO, ale bohužel nic, vyměnil jsme baterku v klíčku a pořád nic, zkontroloval pojistky-nic,ani relátko pod tapecem v kufru necvaká-proud tam jde. Co s tím? Poradíte někdo pls? Něco jsem tady na stránkách našel, ale i tak to pořád nefunguje . . . :-((
19.23, 9. 2. 2008, odpovědětKoukni se na pojistky
21.04, 9. 2. 2008, odpovědětZatím jsem tam nebyl, dám vědět nebo ty dej vědět mě, podle toho kdio tam zajede dřív :)
11.58, 10. 2. 2008, odpovědětadalek:Já si toho nevšimnul,že jsi už pojistky zkontroloval,tak to sorry.No dál bych zkusil druhej klíček,pokavaď ho máš,ale to už jsi nejspíš udělal.A jinak centrál normálně odemkne při otevření přes zámek?Pokavaď to není nějakou pojistkou,nebo baterkou v klíčku a centrál funguje,a ektrika tam jde,tak to vidim na ten servis v alfě.Ale první bych si sehnal od někoho se servisním manuálem schéma a měřil,abych měl jistotu co je v háji.To se tady asi nevyřeší.Nakonec zbývá alfa servis.
13.32, 10. 2. 2008, odpovědětDruhý klíček nemám . . . Centrál se přes zámek normál odemkne - jen ta dálka nefunguje! Dneska jsem se v tom trošku hrabal - měl jsem rozdělané ty relátka v kufru a mám takový pocit, že bude v háji asi ta ŘJ centrálu, nebo teda nějáká chyba - ale do Alfa servisu se mi moc nechce - to bych za ty prachy radši natankoval. Kura - sotva skončí jeden problém, začne druhej - už mě to fakt nebaví!!!
16.49, 10. 2. 2008, odpovědětDělaji to s oblibou korejské auta(četl jsem to korejce nevlastním tak že nemohu posoudit) a tam píšou že když přestane fungovat dálkač tak dojde k tomu že se rozladi nosny kmitočet takže přijímač neni schopen zachytit vysílač.Stáva se to třeba když má někdo kdo stojí u tebe nějáky čínský centrál co si před chvílí zamontoval do votuzidla tak tím že čiňani serou na nějáky normy tak ti to rozladí tvůj vysílač.To vše jsem vyčetl v novinách takže nevím co na tom bude pravdy.Takže mě nekamenujte(jak je tady zvykem) není to z mé hlavy.
18.10, 10. 2. 2008, odpovědětTakže alfa servis, jo?
18.27, 10. 2. 2008, odpovědětAsi jo...ještě takhle víš na 100% že je vadný přijímač?Co když je to v klíči?Bliká ledka na klíčku?A ani to není jistota jestli vysíla...vyzkoušet jestli klič jde třeba na osciloskopu.
18.47, 10. 2. 2008, odpovědět