Zdravim, mam 1,9 JTD 85 KW rocnik 2001, vlastnim ju zhruba mesiac ale to je asi fuk. Vcera sa mi stala taka neprijemna vec. Auto prvych cca 30 km slo v pohode, potom sa stalo to ze som zoslapol plyn az na podlahu a netehalo...ako hybat sa to hybalo ale bez akehokolvek vykonu.Tak som to odstavil a zavolal kamosa nech ma pride odtiahnut. Najvacsi for nastal vtedy ked som to zas nakopol a ono to slo normalne. Najprv som mal podozrenie na preskoceny rozvod ale ked to zase zacalo tahat tak neviem..zeby palivovy filter?? alebo neviem co...nestalo sa niekomu nieco podobne?? Dik za nazory..kazda rada dobra
16.30, 10. 2. 2008, odpověděteste som si vsimol ze mi klesla rucicka na palivomeri az na nulu a po chvilke sa zase vratila na povodnu hodnotu (stvrtka nadrze)
16.32, 10. 2. 2008, odpovědětzadnou paniku moznych pricin je vic ale spis elektronickych, o motor se bat nemusis, zajed na diagnostiku
6.54, 11. 2. 2008, odpovědětAsi to tak dopadne...ale sranda je to ze odvtedy som spravil cca 100 km a vsetko v pohode...asi to hodim na diagnostiku a uvidi sa.
7.45, 11. 2. 2008, odpovědět