Chtěl jsem se zeptat jestli někdo nemá (neměl) problém s vyhříváním sedadel. U spolujezdce vše funguje. Ale sedadlo od řidiče mi nefunguje. Jak ho zapnu, dioda svítí, ale nehřeje. Ptal jsem se v servisu a vypadá to, že ta "vyhřívací" deska je zlomená nebo něco podobného a prostě nehřeje. Neměml někdo stejný problém?
10.17, 6. 11. 2006, odpovědětMám ten samý problém nefunguje vyhřívání jak u řidiče tak ani u spolujezdce minulou zimu nefungovalo pouze sedadlo řidiče a letos už neřeje vůbec nic i když kontrolky svítí..:( Prý je to ůdajně tou deskou a musí se rozčalounit celá sedačka a vyměnit to.Jelikož je zima na krku a mrzne mi zadek moc radost z toho nemám zkuste někdo poradit jestli to nemůže být chyba někde jinde,pořípadě kolik bude stát oprava a jak to zprovoznit co nejlevněji?..děkuji
13.57, 6. 11. 2006, odpovědětty kontrolky jsou vlevo nebo vpravo,mě tam svítí jen bederní a myslím že byli u řidiče vlevo a vypadá to jak by tam bylo něco odšroubované,kde bych me koupil nikde sem nic takoveho neviděl na prodej. Jinak přes podzim mi hřejou řiť a v zimě je necítím:/ díky
21.50, 22. 1. 2015, odpovědětTak to vypadá že nikdo nepomůže a budem se muset obrátit na servis..:( Kdyby jsi problém nějak vyřešil dej vědět co a jak,taky na tom chci před zimou zapracovat jelikož mi mrzne zadek..:)
13.22, 9. 11. 2006, odpovědětNikdo to teda ještě neřešil?
23.13, 17. 12. 2006, odpovědětŽhavíme Karas...žhavíme...
16.11, 18. 12. 2009, odpovědětKdyž jsem auto kupoval, sedačky hřály, a bylo to v létě. Než přišla zima, nefungovalo to. Nějak jsem to neřešil, ale když to tady čtu, u mě si asi někdo hrál s drátama pod sedačkama, protože jsou omotaný žlutou izolačkou, a asi to tak neni originál. Kontrolky svítí a sedačky studený. Ale teď mi to netrápí, poněvadž mi zdechnul motor, tak mi autí stojí v garáži. Ale pokud to někdo vyřešíte, tak budu rád a poučím se.
16.26, 18. 12. 2009, odpovědětja som to teraz robil vymenil som komplet decky sedacka von odcalunit odlepit a je to decky staly 20e a znova hreju ako vyno
16.29, 18. 12. 2009, odpovědět