Nemá někdo ten samý problém? Teď jak prší, tak jak je sloupek u řidiče, tak ho mám komplet mokrý a vzadu vpravo to samé. V servise říkali, že to je těsněním střešního okna. Vyměnilo se, ale mám to mokré pořád. Nevíte čím by to mohlo být?
16.21, 6. 11. 2006, odpovědětNO, buďto "se vyměnilo špatně" , ale to věřím, že se pletu a nebo a to bych se přikláněl - je ten sloupek pořád plnej vody, už jsem to jednou viděl - musí se to dole provrtat resp. navrtat ten sloupek aby voda vytekla a potom zase zavařit a ošetřit proti korozi barvou. Vrtat slabým vrtáčkem a pokud to nepoteče, tak ještě nahoře jednou, aby tam mohl vzduch...
16.38, 6. 11. 2006, odpovědětTady je fotka http://r5gte.wz.cz/data/alfa.jpg
17.17, 6. 11. 2006, odpovědětNo koukal jsem na to, to vypadá, že buďto je to těsnění vyměněnný špatně a nebo je tam ještě někde voda...v těch sloupkách to asi nebude, protože je to mokrý jenom nahoře, leda by byly plný po okraj - to je ale málo pravděpodobný - jediná cesta s dobrou šancí na úspěch je sundat tapecírunk a podívat se pod to jestli se podaří vyzkoumat odkud to tam teče...
17.50, 6. 11. 2006, odpovědětNemůže to být třeba tím, že ve sloupkách vedou takové hadičky (zřejmě odvod vody od střešního okna) a ty mohou být ucpané? Zítra s tím asi zajedu, protože vypadá to fakt hrozně.
18.08, 6. 11. 2006, odpovědětNo ja mam podobny problem.Mě teče do auta z pod palubky u spolujezdce.Vapada to jako by mě tam teklo ze středu palubovky od okna.Teče mi tam jen když jedu, když stojim tak nic.Nevite čim to muže byt?
21.10, 6. 11. 2006, odpovědětJe fakt, že taky stojím do kopce. Když jsem takhle stál, tak jsem to měl mokré jak na obrázku. Jakmile jsem jezdil, tak jsem měl levý sloupek komplet mokrý
10.13, 7. 11. 2006, odpovědětja mam ten problem taky anevim čim to je
12.26, 7. 11. 2006, odpovědětJá měl ten problém taky, teda s tím mokrým předním sloupkem, ale nechal jsem si měnit přední sklo, protože jsem ho měl poškrábaný od stěračů a dost omlácený a po výměně mi to už nedělá. Tak soudim, že to netěsní kolem okna...
17.03, 7. 11. 2006, odpovědětjá mám podobný problém, akorát mi teče do kufru, nevíte kolik stojí nové těsnění jen tak pro představu?
10.07, 27. 5. 2008, odpovědětzdarec chlapaci, koukam ze ne jen ja ale i vy mate problem s mokrem na podlaze u spolujezdce...chci se zeptat cim to je?? to je v kazde 156 dira kterou tece do vnitr kdyz stojite do kopce...???odkud tam ta voda vali??
18.15, 23. 1. 2009, odpovědětMě tam nateklo úplně stejně od proštředka palubovky až to zrezlo tak, že jsem procpal prst podlahou. r.v. 98
18.25, 23. 1. 2009, odpovědětNo tak ja som maval tiez mokro u spolujazdca na podlahe.Pod ramienkami stieracov su dva plastove krity.Pod spolujazdcovim je kabinovy filter,okolo ktoreho bude urcite plno napadaneho bordelu.Tadial to vacsinou tecie,cez ventilator.Apod soferovim je hadicka ktorou ma natecena voda odtiect pod motorovy priestor.Aprave ta bude urcite zapchata listami a podobnim bordelom.Cely ten priestor je spadovany a treba ho len vycistit.
19.46, 23. 1. 2009, odpovědětMěl jsem podobný problém, jaký popisují někteří z vás, jen u jiného auta, ne u Alfy...měl jsem neustále mokro v autě na podlaze u spolujezdce a řidiče...A byl to prasklej radiátor topení. Takže myslim, že někdo z vás má stejný problém, voda teče, jen při jízdě.....to je myslím jasný.
20.40, 23. 1. 2009, odpovědětmel jsem stejný problem a bylo to tím že když jsem měnil pylovej filtr tak musíš sundat takovy plastový kryt co je na filtru a na tom plastu je guma ktera tam jde nasadit 2 zpusoby tak ji zkus otočit ja to udelal a od tý doby je klid po vodě ani stopa(teklo to tam krz filtr ta tesnící guma ma za ukol odvadet vodu od filtru a když jí tam maš obráceně tak ta voda zteka krz filtr do auta
23.53, 23. 1. 2009, odpovědětja mam stresne okno a stale som mal zadny stlpik mokry z stresneho okna vedie odtokova hadiska ktora vedie na spodok kufra zohol som sa pod auto a tam to je vidiet na spolujazcovej strane sa nachadza na konci bola upchana odrezal som snej asi tak 3 cm hned mi vytiekla voda a uz to je ok
22.23, 24. 1. 2009, odpovědět