Nazdar chlapi mám problem...mám 156 1,6 TS jsem ted sice v Anglii ale i tak mi můžete dát nějakou radu...všechno začalo prasklym těsněnim pod hlavou...to jsem vyměnil ale auto se mi pořád přehřejvalo tak jsem si řekl že vyměnim i termostat ale než jsem s autem dojel do garáže tak mi začalo dost čoudit chcíplo a nechtělo natočit až po nějaký chvíli jsem nastartoval...a pak to vůbec nejelo...a ještě další věc když jsem jel tak kolem 90 mil tak mi auto škublo a naskočila ta teplota...mám takovej pocit že bude asi nejspíš hlava v prdeli co myslíte???Předem díky za odpovědi...
18.49, 16. 2. 2008, odpovědětHm mám takový tušení,že máš asi recht.
18.56, 16. 2. 2008, odpovědětA jdou ti treba bubliny do expanzni nadrzky hned od studena?
20.17, 16. 2. 2008, odpověděttak s těma bublinama si nejsem jistej ale myslim že ne...
23.46, 17. 2. 2008, odpovědětčau, nie som odbornik, ale kedysi keď som mal Passata som mal podobný problém. bol som v autorizovanom servise a ty mi chceli vymenit polovicu auta!!! skoro som tam skolaboval keď mi povedali predbežnu cenu za opravu. Nakoniec som to dal jednemu manikovi a mal som v háji vodnú pumpu.
9.45, 18. 2. 2008, odpovědět