Ahoj,koupil jsem karoserii ar 156 kompletní v kůži atd jen bez motoru,dal jsem do ní jen svůj motor 1,8 ts(moje karoserie poničená ale ne havarovaná),karoserie komplet jen bez motoru je z 2,0 ts,řídící jednotka,klíče je taky z 2.0ts...před výměnou mi jela 1.8 ts super,po výměně motoru do karoserie 2.0ts sice jede bez kolísání otáček a td ale je bez výkonu...žádná odezva na plyn,zátah žádný ...podotýkám že na motoru 1.8ts je řídící jednotka z 2,0...tak nevím jestli je to tím nebo ne? Mám sice i jednotku k tomuto motoru1,8 ale ta mi nefunguje kvůli imobilizeru té nové karoserie.Starou karoserii jsem prodal i s klíčem jen bez toho motoro 1,8ts.Takže měla by řj fungovat na motoru 1,8 když je z 2,0????
9.08, 18. 2. 2008, odpovědětČus alfáci mám takovej malej problem a potřebuju poradit.Při viších otáčkách se zahřátým motorem mi chrastí v motoru.Prej to sou asi hydrošteli.Poraďte mi díky Petr.Jinak super auto jiný nechci.Alfa 1.6ts
17.21, 24. 8. 2008, odpovědětNO kdyz das motor 1.8ts a jednnotku 2.0ts tak to asi nebude ono,dej jednotku na 1.8ts a bude klid.
18.30, 24. 8. 2008, odpovědět