mam alfu 156 r.v.99 a chcel by som dat na nu xenony,co to kostuje taka vec?
12.36, 18. 2. 2008, odpovědětZdař Láďo,mám 00 a před dvěma týdny jsem pořídil nové xenony za 2,2.Ale je to od známého,myslím si,že je pořídíš za 3.Super světlo,nepotřebuješ dálkové a neoslňuješ!Navíc instalace bez problemu..
14.02, 18. 2. 2008, odpovědětJestli máš HID sadu a za tu cenu nejspíš jo, tak oslňovat budeš.
14.30, 18. 2. 2008, odpovědětHledej v diskusi.....u mě za 2850,- H7 6000K
15.03, 18. 2. 2008, odpovědětMeli by vam brat technicaky za ty bastleny Xenony, je to hnus velebnosti. Tim nemyslim jen alfisty, tech zase tolik neni, zacina se to vsak s klesajici cenou HID sad sirit na koncerny a dokonce i fabky uz jsem s tim potkal. Vsechny ty dobrodruhy, co si nabastleji HID sady do svetel a kolikrat jeste odstrihaji stinitka atd. a pak tvrdej, jak je to super a jak neoslnuji, bych pokutoval tak krute, ze by si to priste rozmysleli. Potkavam jich denne spousty a nekdy mi trva dost dlouho, nez opet zacnu registrovat cas a prostor kolem sebe, kdyz se minu s takovym hovadem.
18.05, 18. 2. 2008, odpovědětSerizeny neoslnujou, mam to vyzkouseny.Maximalne muzou oslnovat na nejakych hupech, horizontech atd, ale to ti udelaji kazdy svetla.A narovinu sobecky reknu, ze i kdyby mely oslnovat, tak lepsi videt a oslnovat, nez v noci nekoho srazit. Normal svetla u Alfy to je jak jet poslepu.
21.10, 18. 2. 2008, odpovědětJa je mam za 1800Kč a supr dobre serizeno a neosilnuji.
18.26, 18. 2. 2008, odpovědětmne bolo povedane ze to stoji oklo 6tis sk a tu to citam ze to je nejak lacno,tak neviem... pokial to ma stat 3tis tak to beriem hned,lebo na tej mojej alfe a to je na vacsine alf to svieti jak keb tam boli iba sviecky nejake vpredu..
23.19, 18. 2. 2008, odpovědětldislav===http://www.tuningklub.sk/forum_r.php?ffid=17&ftid=61960&tpage=3
5.04, 19. 2. 2008, odpovědětPřiznávám, že jsem z důvodu nočního nevidění se 156-kou zakoupil přes net HID 6000k sadu za 80Euro. Při montáži jsem zjistil, že se mi dotýká se clonkou. Ale neodstřihl jsem jí. Měl jsem ale hroznou kresbu. Bílé a tmavé kruhy. Je možné, že když má někdo kratší výbojky, tak to může být lepší. V těch bílých kruzích bylo vidět jak za dne.Ale asi jsem oslňoval a při sklopených jsem viděl stejně naprd jak se starými halogeny. Zakoupil jsem tedy Osram Night Braker za 20! Eur a svítím dobře a sklidným svědomím, že nikoho neoslňím. PS.: Prodám tu HID sadu za 40EUR :-), Nebo jí daruju bráchovi do Fábky :-)
10.16, 19. 2. 2008, odpověděttaktiež mam night braker..a som spokojný, je to o dosť lepšie.. ak tie xenony daruješ do tej fabky tak amen, to aby ostatný v noci nosili slnečné okuliare keĎ ho budú stretať..APROPO, ČíTAL SO NIEKDE čLáNOK O TOM AKO SA POISŤOVNE PRI PLNENí SPRáVAJú..MOžE SKUTOčNOSŤ žE V AUTE JE NAMONTOVANá HID SADA OHROZIŤ PLNENIE Z PZP??
11.28, 19. 2. 2008, odpovědětTo, co pisete, neni tak docela pravda, taky mam HDI sadu ve 156-ce, koupena z duvodu, nezabiti se, mel jsem spoustu zarovek, mezi nema Philips i Osram night breaker a silverstar... Ale priznejme si, vubec to nesviti... Nedejbuz leje nebo je mlha... O tom, na jakou vzdalenost to sviti ani nemluvim... Jedina moznost je Xenon, jesli si to priznate, nebo ne... Muzu vam rict, ze zvednute xenony koncernu atd. oslnuji daleko vice, jako ty, co mam ja... Jeste se me nestalo, aby me nekdo "preblikl" Jenom to musite mit na "dvojku" to je vse... Urcite je lepsi videt a nesrazit, jako nevidet a jezdit z pocitem, co kdyz se neco prede mnou semele. To je muj nazor, nic vic. Xenon je pro me "nutnost" najedu tydne 1500-2500 Km. Takze asi tak.
11.44, 19. 2. 2008, odpovědětJá taky psal, že si myslím, že ty moje xenonvýbojky svítily špatně, protože je mám delší a sotva se napasovaly pod tu clonku. Kdybych měl kratší věřím, že nebude problema.
13.07, 19. 2. 2008, odpovědět