Ahoj chlapi mám velký zájem o koupi Alfy 156 má finanční situaci mu neumožnuje koupit novější ročník jak 97-98 samozřejmě uvažuji o benzínu 2.0-2.5 podle toho co bude v nabídce.Měl jsem mnoho aut,ale Alfu žádnou hodně lidí mě od auta zrazuje jak je to popravdě s poruchovostí a s cenou náhradních dílů??Na co si dát pozor při koupi vozu ??? Na kolik příjde výměnit rozvody???Předem moc děkuji všem za radu díky Luboš
18.22, 17. 6. 2006, odpovědětna keci, že italové jsou nespolehlivý se vykašli. Pročti si obě rubriky (tlachání i technika), myslím, že zde najdeš odpovědi na Tvé dotazy. Někde mezi tím je i odkaz na ceník AR, myslím.
9.04, 22. 6. 2006, odpovědětAhooj ! Mam taky rv98 alfa 156 2.0 TS z druhy ruky, totalne zbourany :) ale dobre opraveny. Najel sem zatim neco kolem 40ti tisic a zatim pohoda. Vsechno slape. Ano otacky kolisaji pri neutralu ale coz.. motor slape perfektne.Byl sem taky vyklepanej jak ratlik pred koupi ,ale i kdyby se mi ted auto sesypalo, budu na Alfika vzpominat jen v tom nejlepsim a uz ted pokukuju po dalsim.Takze doporucuju!!!
20.32, 22. 6. 2006, odpovědět