Ahoj lidi. Mam 156 2,5 r.v. 98 Minuly tyden jsem odvezl auto do servisu kvuli hluku na podvozku a take kvuli tomu, ze zastudena auto strili do sani a od 5000 do 7000 netahne. podvozek opravily bez problemu z autem zajeli na diagnostiku a ta naznala vadnou vahu vzduchu a detonacni cidlo(vibracni). Po vymazani chyb na diagnostice auto jede jeste hur uz sice tahne po celou dobu jak ma,ale motor jede hur jak pred tim a jeste ke vsemu vibruje pri seslapnuti plynu. myslim si,ze auto predtim bylo v servisnim modu a proto netahlo od 5000. ted je sice v normalnim modu,ale jede dost spatne. Obe dve veci, ktere diagnostika naznala jsem koupil a vymenil. Mimochodem vahu prodavam. Bohuzel problem pretrvava. Takze ani jedna vec co naznala diagnostika to nebyla. Nemuzete my prosim nejak poradit? Dekuji za kazdou radu.
13.41, 19. 2. 2008, odpovědětMam podobnej problem na 3.0 Auto netahne odspodu a jede az od 4000. diagnostika nic nenasla hodnoty z vahy sou dobry. byla odpalena lambda, ale tu sem vymenil a ted meri. Spotreba je tragicka. vsechny teplotni cidla davaj dobry hodnoty. je ale citit ze se do vyfuku dostava benzin a nekdy je to i slyset jak to ve vyfuku hori. Vsecny civky jsou ok, svicky jsou taky ok. jen jsem si vsiml ze zadni rada svicek pri vymene byla troskuy (ale opravdu jen trosku) cernejsi. Mam pocit ze problem je na spatne nastavenych rozvodech pro druhou radu.
10.04, 20. 2. 2008, odpovědětA nenapadl te katalyzator?
16.36, 21. 2. 2008, odpovědět