Ahoj chlapi, o víkend jsem začal montovat alarm do 156, jen jsem nemohl přijít kde mám vzít výstup na otevření předních dveří. Zadní jem našel na kabely je celkem dobrý přístup, ale přední jsem nemohl najít. Podle schématu co mám jdou rovnou do řj a tam se mi nechce moc zasahovat. Jestli máte někdo zkušenosti, poraďte. Díky.
14.22, 20. 2. 2008, odpovědětDaj to urobit odbornikom.Ja som tiez daval dodatocne alarm aj s centralom a robota ma vysla na 700 SK.
14.57, 20. 2. 2008, odpovědětzbytocna investicia, dnes ti auto može vrieskat kolko chce, nikoho to nezaujima, okrem teba...
15.04, 20. 2. 2008, odpovědět...si z toho auta moc nadrzany... ako napisal kolega predomnou max central na DO pokial ho teda nemalo
15.05, 20. 2. 2008, odpovědětTo jsem zrovna nepotřeboval, nebaví mě pořád řešit porouchavý originál centrál AR. Tak jsem rovnou koupil spolehlivý alarm. Já bych se bez něj obešel, ale bez centrálu , alarm má dost funkcí, jedna z nich je, když do 30 vteřin neotevřeš auto, vyhodnotí to jako omyl a zamkne se, jelikož já nemám výstup dveří nemá to jak řj alarmu poznat a zamyká. Original central nemá ani výstup na blinkry a nechci poslouchat ušima jestli je zamčeno, odemčeno. Tak asi tak.
15.50, 20. 2. 2008, odpovědětKažde auto ma vystup dveri !!! ked otvoriš dvere zažne sa ti svetlo, nie... To znamena že je tam niekde spínač
15.58, 20. 2. 2008, odpovědětAno je tam spínač, přímo v zámku spíná kostru, já potřebuju ten drát který jde přímo z dveří, kde se na něj napojit. Světla mi jsou k ničemu, ty svítí i když jsou třeba dveře zavřený. To jste nikdo alarm nezapojoval?
18.39, 20. 2. 2008, odpovědětze kostra v zamku ????no dobre skus potom po otvoreni dveri prepojit zamok dveri s karoseriou nejakym kablom ci je to tak.. a potom v dverach k tomu zamku potom asi musi ist nejaky kablik treba asi rozobrat dvere
21.18, 20. 2. 2008, odpovědětCau, ja som montoval alarm nedavno, mam model po facelifte, zapajal som to na kable ktore idu priamo z dveri do konektora akurat treba pouzit diody, koli oddeleniu a palubnemu pocitacu. Mozem poslat schemu kde je zakreslene aj kde sa nachadzaju konektory.
22.38, 20. 2. 2008, odpovědětTo budeš hodný když pošleš schéma, nějaký sice mám ale podle něj jdou přední přímo do řj, zadní byly v pohodě ve sloupkách jsem se na kabely dostal, o diodách vím, to jsem poznal na kontrolkách otevřených dveří, že spětných chod asi bude špatně :-). Na předek se prostě nemůžu dostat ve vnitřku vozu jsou chráněný. Jedině jak říkáš přes dveře. Zde je můj mail. kopriva@kzm-roudnicenl.cz
8.56, 21. 2. 2008, odpovědět