zdravim, mam podozrenie na zmenu VIN v oblasti motora, podla zvarov a nateru. tak by som to chcel porovnat s ostatnymi na karoserii. vedeli by ste poradit kde vsade sa da najst?
23.07, 20. 2. 2008, odpovědětAuto mohlo byt burane a opravovane...
7.54, 21. 2. 2008, odpovědětPozri v kufri, vin čísla máš vlisované takmer do všetkých väčších dielov karosérii, celkom sa ich v aute nacháca, podla typu, okolo 12 miest a viac.. Ak sa ti nezdá ani vinko v kufri tak bolo zmenené, ale ak si ho zistil niekto ho zmenil amatérsky. Presné miesta kde sa nachádzajú vin-ká uvádza len výrobca pre políciu, vydáva to v brožúrkach a samozrejme to majú aj autíčkari... Toto je velmi ťažký sposom ako zistiť (len pohľadom na číslo) či auto je pozmenené alebo nie, ale zavedením kontrôl originality sa to začne vytlačovať a pri kúpe ojazdených vozidiel treba byť ostražitý.
8.03, 21. 2. 2008, odpovědětJestli už jsi to neudělal, zjisti si pro začátek, jestli podle ePeru sedí VIN s výbavou, barvou a motorizací auta.
9.12, 21. 2. 2008, odpovědětzistil som to podla toho, ze kus plechu na ktorom je VINko v motore, respektive zvar okolo je zatrety sedou farbou, inou ako ostatne zvary original od vyroby. akoby niekto menil len tuto cast. skusim skontrolovat s cislom v kufri
18.15, 21. 2. 2008, odpovědětprave preto som ti napisal, ze to mohlo byt iba opravovane po buracke
9.41, 22. 2. 2008, odpovědětNApiste nekdo kde presne jsou ty dalsi vinka na kastly.diky
16.01, 22. 2. 2008, odpovědětto: Maosko. opravovane mozno, ale ze by zrovne tento kus plechu, cca 20x20cm. nic ine, ani nosniky, naraznik, blatniky, nic nie je na pohlad vidiet ze by bolo burane alebo pohnute..
20.56, 22. 2. 2008, odpovědět