zdravím.poradí mi prosím někdo ohledne selespedu? pri jemném rozjíždění auto cuká,při ostrém se rozjede normálně a řadí taky dobře,na zpátečku to funguje dobře i při jemném rozjíždění jen dopředu to zlobí. Auto má najeto 57000km.
21.04, 21. 2. 2008, odpovědětAhoj! Mám taky seles,když ráno vyjíždím,tak si na 1 lehce pocukne,ale na 2 už je to v pořádku. Ale i při tom rozjezdu to cukání není podle mne žádné drama.Jinak byl jsem ted v servisu na test motoru-vše OK,jeli s tím a je to v pořádku.
21.23, 21. 2. 2008, odpovědětčauky, jenže mě to studený cuká dost,u paneláku vypadam jak idiot, hlavně když chci vyjet opatrně z řady,když se zahřeje tak se to zlepší o hodně,a na tu zpátečku to je ok i studený.
21.37, 21. 2. 2008, odpovědětnechej si udělat seřízení převodovky a spojky, problémy zmizí (za studena při prvním rozjezdu vždy trošku cukne), ještě nechej zkontrolovat lambda sondu a váhu vzduchu.
21.49, 21. 2. 2008, odpovědětTo NORA-ahoj,chceš se pobavit! Koukni tady v diskuzi na BAZARY v zahraničí-to je něco,zejména nick xxxxxx-to je kolík! Jinak jsem dnes narazil na skutečnou chutovku na prodej-Alfu MONTREAL-nikdy bych nevěřil,že může být u nás! Asi dnes ani neusnu!
22.30, 21. 2. 2008, odpovědětNo jenže kde to uměj? Tady v Liberci to nikdo nezná,taky si myslim že to stačí seřídit ale nenašel jsem nikoho kdo tomu rozumí,musí se to přez diagnostiku.
12.46, 22. 2. 2008, odpovědětopravdu nikdo neví?
12.54, 26. 2. 2008, odpovědětZkus se podívat, jestli máš dost oleje v nádržce pro ovládání řazení. Taky mi to dělalo a po dolití oleje je vše zatím vpořádku.
18.11, 26. 2. 2008, odpověděta jak se dá kontaktovat TEPIXJ? Když tak bych klidně přijel i na moravu, rád bych se toho problemu zbavil. Mám i druhou převodovku i s ovladaním kdyby to bylo nějaký servo nebo čidlo akorat ma prasklej obal, ale stejně si myslím že to je jen seřízením když to je jinak ok. Kapaliny mam dost a i bych ji vyměnil ale nevím jak to odvzdušnit když nema pedál. Jinak díky !
21.28, 29. 2. 2008, odpovědětHledá se Nora nebo Tepixj.
19.06, 8. 3. 2008, odpovědětZdravim tepixi,nora psal že by jsi uměl seřízení převodovky, tady u nas to nikdo neumí,mužu tě nejak skontaktovat? muj mob.724 002 888,když tak pošli sms. zavolam zpět. diky Milan Lbc.
11.30, 10. 3. 2008, odpovědětČo sa týka toho skackania povedal by som, že to je spojkou lebo predsa ten počítač si myslí, že už ju má pustiť a ty zrazu ubereš z plynu, tak si ju tam zas musí dať..Aspoň môj pocit....Ale ja by som sa chcel opýtať ako vám to tam hádže ti prevodové stupne, lebo ja hlavne medzi 1 a 2 (občas aj 3)počujem dosť hlasný kovový zvuk...Keď auto stojí 2 dni, tak prvých pár km to radí pekne potichu...Viete niekto čo s tým?
20.28, 24. 7. 2008, odpovědět