Ahoj, potřebuju poradit. Mám 156 2.4 jtd z ničeho nic se mi asi při 120 km/h zastavila a nešla natočit. Na to konto jsem nechal zkontrolovat vstřiky, čerpadlo, počítač, čidla, ale žádná změna. Po několika dnech se mi ji náhodou podařilo natočit ale způsobem takovým který na teto stránce nemůžu ani popsat. Když byla teplá tak chytala, sice to mělo při startu zvuk jako že chytá na dva na tři ale chytla. Po vystydnutí je zase konec. Je divný že jakmile běží tak jede jako víno bez problémů jen ten start. Nevíte někdo co by to mohlo být prosím?
12.03, 25. 2. 2008, odpovědětVážně nikdo netuší co by to mohlo být?
13.19, 25. 2. 2008, odpovědětByl jsi s tim na diagnostice? A jak dlouho je tam palivovy filtr???
17.37, 25. 2. 2008, odpovědětNa diagnostice jsem byl tam je vše v pohodě. Palivový filtr je tam nový ještě to na něj neujelo ani 100 km. Vstřiky byly v Bosch i s pumpou také vše o.k. Když už běží tak je vše v pořádku, jenom ten start. Chytá jako když máš u benzínu rozštelovanej předstih, na dva a jen tak poblafává. Když je teplá tak chytne ale je hrůza to poslouchat musím s ní točit tak pět vteřin než se chytne. Snad určitě je to v el. ale potřebuju nějaký nápad kde by to mohlo být.Podle mě to bude něco co je závyslí na startu, protože běžet běží bez problémů, ale kde to hledat?
9.32, 26. 2. 2008, odpovědětkedy si menil palivovy filter, pred zavadou alebo po nej???
20.19, 26. 2. 2008, odpovědětzměř někde tlaky!! a možná žhaviče! zkus jestli vubec žhaví (zkoušečkou)
20.42, 26. 2. 2008, odpovědětzhavice s tym nemaju nic. ked je teplo tak nezhavia a auto ide.
20.52, 26. 2. 2008, odpovědětjo tak to bude asi pal.filtr ten ma vliv nato že to že to za tepla chyta, za studena ne
21.01, 26. 2. 2008, odpovědětjenda mas pravdu, ale chalan nepise ci mu to nechce chytat pri minus 20 alebo v garazi kde je nad nulou. ja som mal taky problem, ze som menil palivovy filter, v strede pri tom malom tesneni bol taky plastovy kruzok co drzal tesnenie. dal som to tam aj s tym a zhruba asi tak to 2tyzddnoch mi to prestalo startovat. uplne som bol zufali, ani v servise nevedeli ci tomu je, len nahodou som dal dole filter a uvidel som ze ten plast sa zlomil a vnutorne tesnenie poriadne nedoliehalo. doa som to prec a auto ide doteraz ne prve otocienie kluca.
21.15, 26. 2. 2008, odpovědětDěkuji za zipy, ale musím připomenout ,že auto pokud chytne tak jede bez problémů. Dělá mu problem jen start. To asi u filtru nebude, měnil jsem ho až po té co auto zastavilo. Nemáte někdo nějaký další tip? Děkuji
6.14, 27. 2. 2008, odpovědět