Ahoj,chtěl jsem se zeptat na jednu věc. Když se zhoupnu o přední levý blatník tak mi u kola něco vrže, docela dost, dělá to i při jízdě, ale třeba když přejedu přes retardér tak se to skoro vůbec neozve. Sposuta lidí mi říká že to bude horní rameno. Určitě to nechám brzy opravit, ale teď v pátek jedu cestu 200 km a chci se zeptat jestli se nemůže nic stát, jestli to má nějaký podstatný vliv. Nerad bych aby se po cestě něco stalo. Děkuji moc za odpovědi
15.42, 26. 2. 2008, odpovědětpresne tak takto vrzgaju horne ramena aj mne to vrzgalo niekedy hrozostrasne a neboj nic sa tomu nestane ja som na takychto ramenach spravil 40tis.km ale daj si to vymenit pre docasne zmiernenie zastriekaj tie silenbloky so silikonovym sprejom
16.24, 26. 2. 2008, odpovědětJá jen doufám že to budou ty ramena, ať je nevyměním a vrzání bude pokračovat. Takže říkáš bez strachu jo? Tak děkuji moc za radu
18.58, 26. 2. 2008, odpovědětTak já budu doufat že to přestane. A když ne, tak se vymění i spodní, co se dá dělat,musíme přeci věnovat plnou péči svému vozítku. Mám měnit ramena na obou stranách nebo jen tam kde mi to vrže?
21.48, 26. 2. 2008, odpovědětNo dnes jsem si myslel ze kdyz vymenim cep na rizeni prestane mi to klepat,a ono nic.... Mam v pytli asi i spodni ramena,cely vikend jsem hledal co mi kde vrze. Na spodnim rameni je taky naky cep,po prostrikani uz nevrze,ale musim ho vymenit cele spodni predni ramena
22.08, 26. 2. 2008, odpovědětved to je ten problem tie ramena odidu vsetky 4naraz je to taka "vrodena vada"ale po vymene ramien ,stabylizatorov tyciek na riadeni je to super
22.31, 26. 2. 2008, odpovědětTak po výměně to jistě bude paráda, ale ten balík za to asi nebude moc fajn, ale co se dá dělat no.
22.39, 26. 2. 2008, odpovědětchalani z vlastnej skusenosti vam radim pokial to peniazki dovolia mente tie ramena naraz pretoze ta nova strana bude tuha a stara nevymenena ma volu a na priklad pri brzdeni vam bude kizit napravu a trpi s tym geometria a aj vasa penazenka
22.42, 26. 2. 2008, odpovědět