Milí kolegové, při 90 stupních mi nesepne ventilátor. Relé je OK, stejně tak pojistky. Zkoušel jsem propojit kabely ze snímače na sahaře a taky nic - podle mě by se to mělo rozjet při spojení těch kontaktů nebo ne? Napadá prosím někoho co by za tím mohlo ještě být? Díky moc
0.51, 28. 2. 2008, odpovědětJeště doplním že jde o 1.8TS 106kW
0.52, 28. 2. 2008, odpověděttym snimacom myslis ten namotany hruby rezistor ? tak ten ma taky malicky odpor, ze ked ho vyskratujes, nic sa nestane. podla mna pri zahrievani chladica sa jeho odpor nepatrne meni a riadiace jaednotka to vie vyhodnotit a dava prikaz relatku. cize ked ho chces pustit vetrak natvrdo, vyskratovat musis kontakty na rele, nie ten odpor. ja som mal inac na nom uklepane a odtrhnute kontakty, tak som ich prevrtal malickym vrtakom a priskrutkoval a zalial silikonom. odvtedy pokoj a spina okolo 90 stup.
2.05, 28. 2. 2008, odpovědětzkus kouknout na odpory na chladiči, většinou jsou urezlý stačí vytáhnout a přeletovat. Mněl jsem to samé spínala až druhá rychlost já mám sice dva větráky a tudíž i dva odpory nevým jak je to u 1,8
7.46, 28. 2. 2008, odpovědět