Ahojte...idem riesit zotrvak a zaujimalo by ma,aku mate skusenost/nazor na zmenu dvojhmotoveho zotrvaku na jednohmotovy. Je to vraj uprava,ktoru uz nebude v buducnosti treba riesit (na rozdiel od dvojhmoty). Myslim si ale,ze ho tam konstrukteri nedali len-tak. Aky neblahy dopad na motorizaciu by to mohlo mat a ako to ovplyvni jazdne vlastnosti oproti dvojhmote? Dakujem za vase rady,nazory a pripomienky. PS: Mam 156 2.4JTD (v zaklade 110KW/150PS).
8.10, 3. 3. 2008, odpovědětTaky uz o necem takovym uvazuju ale nemam poneti z jakyho motoru pouzit jednohmotu. Ma teda 1,9.
18.34, 3. 3. 2008, odpovědětJednohmotnostní setrvačník se instaluje pro někoho,kdo jezdí víc se spojkou a najede víc km.Jako vozidla taxi nebo záchrané služby.Osobní názor je, že bych tam dal jednohmotnostní v případě že si auto necháte po delší dobu.Pak je investice vyplatí a nehrozí poruchy setrvačníku.Ten příklad je aplikovanej v servisní síti Škoda.Tak se rozhodněte sami
18.58, 3. 3. 2008, odpovědětJak jsem již psal na www.squadramoravia.com , info o výměně dvojhmoty za jednohmotu poskytnu zítra. Budu mít technické info od dodavatele včetně cen. A Cenově to bude lepší, než jen repase dvojhomoty. Teda pokud jsou pravdou ceny kolem 14 tis za repas. Za ty Kč by měl jít sehnat nový dvouhmotý setrvák.
20.38, 3. 3. 2008, odpovědětVcera som pozeral na ceny...spojkovy set = ca.9.500Sk, zotrvak (dvojhmotovy) = ca.15.000Sk, spojkove lozisko ca.1.500Sk. Ide o Valeo suciastky.
8.18, 4. 3. 2008, odpovědětJa som kupoval sadu od Valea za neakych 6800Sk komplet lozisko+tanier+lamela. Skus sa porozhlidnut po inom predajcovi. Ja chodim do madarska lebo to mam zarohom alebo od Nori som tiez objednaval a spokojnost.
13.26, 4. 3. 2008, odpověděttak já sem třeba kupoval spojkovou sadu (3. dílnou, včetně ložiska) Valeo za 5000kč :-)
8.59, 4. 3. 2008, odpovědětPockam na info od Zlutasa...Valeo ma novu sadu, v ktorej je pouzity jednohmotovy zotrvacnik s odpruzenou lamelou (prebera ulohu dvojhmotoveho zotrvacnika). Som zvedavy za kolko dukatov bude!? :o/
13.54, 4. 3. 2008, odpovědětZdravím a vy víte že se tato 4dílná sada od Valeo dělá i na 156??? V katalogu jsem ji nenašel. Akorát tak Octavie a tak.
8.28, 6. 3. 2008, odpovědět